Szerintem eléggé csúcsközelben van, legalábbis minden forexes jel arra mutat, hogy kimerülően van a trend és pár napon belül korrekció várható lefelé. A görög dolog miatt hosszabb távú jóslatokba nem mernék belebocsátkozni, de ha a napokban pénzre lenne szükségem, én bizony most venném fel.
Szerintem eléggé csúcsközelben van, legalábbis minden forexes jel arra mutat, hogy kimerülően van a trend és pár napon belül korrekció várható lefelé. A görög dolog miatt hosszabb távú jóslatokba nem mernék belebocsátkozni, de ha a napokban pénzre lenne szükségem, én bizony most venném fel.
a görögöknél jun 17én lesz új választás, nem nagyon látom, hogy az előtt mitől csökkenne a bizonytalanság a piacokon, és ameddig bizonytalanság van, addig nem számítanék ft erősödésre (220 alatti dollárra pl semmiképpen sem)
jah az más, csak ha nem nevezzük meg a konkrét időtartamot, akkor el lehet beszélni egymás mellett :) 1-2 nap korrekció beleférhet, ma is nagy volt az optimizmus (csak azt nem tudom mitől :D)
Én a következő pár napról beszéltem. Közép időtávról, max egy hét. Technikai szempontból ebben az időszakban várható egy kis erősödés, vagyis inkább konszolidáció. Én teljesen úgy látom, hogy eléggé extrém értéken van a mostani szituációban az ár.
Hogy utána, a következő két-három hétben mi lesz, arról szerintem nagyon kevés embernek van valamilyen halvány elképzelése, bármerre elindulhat bármi.
Szóval én csak azt fejtettem ki, hogyha jelen pillanatban sürgősen kellene pénz, akkor azt most venném ki, nem várnék. Ha nem égető, akkor természetesen lehet még várni a forint gyengülését.
249 a $ cashoutra fel :D
aki jártas az ilyesmiben tudna valamit mondani arról, hogy érdemes-e most eurót váltani forintra vagy várható még az elkövetkező hetekben árfolyam emelkedés? köszi.
Az azeri ügy miatt biztos vagyok benne, hogy gyengülni fog a forint rohamosan, főleg, hogy még nagyon nincs ez lezárva, de befektetőket tuti bukik Mo ettől... Viszont télen szerintem újra erősödni fog, viszont ez már cs az én gondolatmenetem... De az euróval vigyázz hosszú távon, ki tudja mikor üt be a szar... Főleg, hogy Vezér Szörényi László anno 2013 közepére jósolta az euró bedőlését anno:)
(Ezt mint egy másodéves főiskolai hallgató mondom, biztos vannak nálam tájékozottabbak itt az akadémián)
aki jártas az ilyesmiben tudna valamit mondani arról, hogy érdemes-e most eurót váltani forintra vagy várható még az elkövetkező hetekben árfolyam emelkedés? köszi.
esni fog a FT! Sokat....
Az oké, hogy lesznek balhék az imf-fel de egyszerűen lehetetlen, hogy végül ne vegyük fel a hitelt, ami erősíteni fogja újra forintot minimálisan, utána lejár Simor mandátuma ami könnyen zuhanórepülésbe hozhatja a forintot, ha elveszi a kormány az MNB függetlenségét és a devizatartalékokhoz nyúl... Tény, hogy a következő egy évben szép profitot lehet kaszálni, csak jól kell időzíteni...