Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > USD - EUR - avagy hogyan alakulnak az árfolyamok

Bumbanas
Válasz misirulez kommentjére
2012. jan. 18. 17:15

Sziasztok!

Nem igazán értek a témához, de ebben a videóban a csóka nem úgy néz ki mint aki a levegőbe beszél. Vélemények?
2013 májusára bedől az Euro? műsor 2011-11-15

Üdv,
Misi

Én sosem hittem ezekben az apokaliptikus jóslatokban.
Ingatlant ajánl értékmegőrző befektetésnek az úriember, pedig pont annak semmi értéke sincs egy felvázolt összeomló gazdaságban. Csak mellékesen lettek megemlítve az olyan likvid befektetések, mint a nemesfémek, pedig ezek a legkönnyebben mobilizálhatóak és leginkább csereképesek bárhol és bármikor.

Rajon8
Válasz misirulez kommentjére
2012. jan. 19. 9:07

Sziasztok!

Nem igazán értek a témához, de ebben a videóban a csóka nem úgy néz ki mint aki a levegőbe beszél. Vélemények?
2013 májusára bedől az Euro? műsor 2011-11-15

Üdv,
Misi

Hát nem tudom.. nekem az a gyanúm, hogy ennek a pökhendi embernek nagyon is érdekében áll, hogy az emberek hite megrendüljön a fizetőeszközökben.

kisrapi
Válasz Rajon8 kommentjére
2012. jan. 20. 9:15

Szerintetek érdemes most EUR-t HUF-ra váltani, vagy várni kéne vele még?

dr.drogba
Válasz kisrapi kommentjére
2012. máj. 16. 13:23

Nagyon megindultak felfelé a devizák.
Szerintetek érdemes most kivenni nagyobb összeget vagy megy ez még feljebb?

fejes1988
Válasz dr.drogba kommentjére
2012. máj. 16. 13:59

Én sosem hittem ezekben az apokaliptikus jóslatokban.
Ingatlant ajánl értékmegőrző befektetésnek az úriember, pedig pont annak semmi értéke sincs egy felvázolt összeomló gazdaságban. Csak mellékesen lettek megemlítve az olyan likvid befektetések, mint a nemesfémek, pedig ezek a legkönnyebben mobilizálhatóak és leginkább csereképesek bárhol és bármikor.

Hát nem tudom.. nekem az a gyanúm, hogy ennek a pökhendi embernek nagyon is érdekében áll, hogy az emberek hite megrendüljön a fizetőeszközökben.

Ajánlom Dr. Drábik János könyveit, illetve videóanyagait. (Youtube-on elérhető.)

Krono
Válasz fejes1988 kommentjére
2012. máj. 16. 14:16

Ajánlom Dr. Drábik János könyveit, illetve videóanyagait. (Youtube-on elérhető.)

Mikre gondolsz? A lightosabb összeesküvés-elméletekre,vagy a hardcore 'hogyanfigyelnekazsidókamonitoronkeresztülhabárnincsiswebcameránk' c. előadásaira. Lehet, hogy az öreg mond jó dolgokat, de általában annyi hülyeséget hord össze, hogy elképesztő. Vicces, hogy mindenhez ért, a nanotechnológiától kezdve az ufókon keresztül a világmindenségig.

BT86
Válasz dr.drogba kommentjére
2012. máj. 16. 18:14

Szerintem megy még feljebb. Bár persze semmi sem 100%. Tegnap olvastam, hogy a görögök miatt van megint ez. Amíg ott legalább egy kormányt nem képesek összehozni, vagy valami előrelépést, addig szerintem megéri várni.

trixilw
Válasz BT86 kommentjére
2012. máj. 16. 19:44

Szerintetek érdemes most EUR-t HUF-ra váltani, vagy várni kéne vele még?

Szerintem megy még feljebb. Bár persze semmi sem 100%. Tegnap olvastam, hogy a görögök miatt van megint ez. Amíg ott legalább egy kormányt nem képesek összehozni, vagy valami előrelépést, addig szerintem megéri várni.

Szerintem eléggé csúcsközelben van, legalábbis minden forexes jel arra mutat, hogy kimerülően van a trend és pár napon belül korrekció várható lefelé. A görög dolog miatt hosszabb távú jóslatokba nem mernék belebocsátkozni, de ha a napokban pénzre lenne szükségem, én bizony most venném fel.

titcar
Válasz BT86 kommentjére
2012. máj. 16. 19:45

lesznek még érdekes dolgok a következő 1-2 hétben az tuti.

bandus
Válasz trixilw kommentjére
2012. máj. 16. 20:22

én nem értek hozzá, de szerintem a mostani helyzetben pont, hogy nem mérvadó semmiféle korábbi trend... mi lesz a görögökkel, hogy fog szuperálni az új francia elnök, ilyesmi... szerintem lesz még kedvezőbb számunkra az árfolyam.

Élő ügyfélszolgálat