Sziasztok!
Nem igazán értek a témához, de ebben a videóban a csóka nem úgy néz ki mint aki a levegőbe beszél. Vélemények?
2013 májusára bedől az Euro? műsor 2011-11-15
Üdv,
Misi
Sziasztok!
Nem igazán értek a témához, de ebben a videóban a csóka nem úgy néz ki mint aki a levegőbe beszél. Vélemények?
2013 májusára bedől az Euro? műsor 2011-11-15
Üdv,
Misi
Szerintetek érdemes most EUR-t HUF-ra váltani, vagy várni kéne vele még?
Nagyon megindultak felfelé a devizák.
Szerintetek érdemes most kivenni nagyobb összeget vagy megy ez még feljebb?
Én sosem hittem ezekben az apokaliptikus jóslatokban.
Ingatlant ajánl értékmegőrző befektetésnek az úriember, pedig pont annak semmi értéke sincs egy felvázolt összeomló gazdaságban. Csak mellékesen lettek megemlítve az olyan likvid befektetések, mint a nemesfémek, pedig ezek a legkönnyebben mobilizálhatóak és leginkább csereképesek bárhol és bármikor.
Hát nem tudom.. nekem az a gyanúm, hogy ennek a pökhendi embernek nagyon is érdekében áll, hogy az emberek hite megrendüljön a fizetőeszközökben.
Ajánlom Dr. Drábik János könyveit, illetve videóanyagait. (Youtube-on elérhető.)
Szerintetek érdemes most EUR-t HUF-ra váltani, vagy várni kéne vele még?
Szerintem megy még feljebb. Bár persze semmi sem 100%. Tegnap olvastam, hogy a görögök miatt van megint ez. Amíg ott legalább egy kormányt nem képesek összehozni, vagy valami előrelépést, addig szerintem megéri várni.
Szerintem megy még feljebb. Bár persze semmi sem 100%. Tegnap olvastam, hogy a görögök miatt van megint ez. Amíg ott legalább egy kormányt nem képesek összehozni, vagy valami előrelépést, addig szerintem megéri várni.
én nem értek hozzá, de szerintem a mostani helyzetben pont, hogy nem mérvadó semmiféle korábbi trend... mi lesz a görögökkel, hogy fog szuperálni az új francia elnök, ilyesmi... szerintem lesz még kedvezőbb számunkra az árfolyam.