Ha ezt valamelyikünk tutira tudná akkor nem itt ülne, hanem a Maldív-szigeteken..
értelmezhetetlen a krédés nagy része. deviza kötvényt devizában fizetik vissza, nem forintban. a ft elleni spekuláció meg csak néphülyítés, hogy másra lehessen fogni a bal****kodást.
Nem Ft ért veszel devizát amivel törlesztesz? Csak annyit kérdeztem, hogy az év melyik napján derül az ki, hogy adott évben mennyibe kerül a törlesztőrészlet?
Nekem van lakáshitelem, 6 havonta kapom meg azt, hogy következő 6 hónapban milyen árfolyamon tudom megvenni a devizát. Gondolom az államadósság is hasonlóképp működik.
Szerdán is megütötték a forintot - 295-ig szaladt az árfolyam | PORTFOLIO.HU
Ez komoly lesz.
Ez komoly lesz.
Sziasztok!
Szerintetek hogy lenne érdemesebb kifizetést kezdeményezni 888pokerről bank transferrel egy forint alapú OTP-s számlára? Ha a kifizetésnél az USD-t vagy a Ft-t választom? Vajon a bank vagy a 888poker vált előnyösebben?
Köszi!
csinálj mbbokerst, jobb az átváltási ráta is+egyéb előnyok
mit gondoltok, hogy alakul a közeljövőben az euró árfolyama? a mostani szintnél mehet még feljebb, érdemes várni a váltással? vagy ez a teteje?
Pár forinttal még mehet feljebb a következő 1-2 napban, de aztán hosszú távon 290-en fog normalizálódni szvsz.