és szerinted az képtelenség hogy Magyarország szétessen, nyilván azért mondja az összes kelet európai ország, hogy ne vegyék egy kalap alá őket Mo.-val mert itt olyan stabilan áll a forint meg a gazdaság, én pedig kívánnék iylen államcsődöt mihamarább, hogy túl legyünk rajta már ne szép komótosan haladjunk felé és amint ez megvan onnantól már lehetne építkezni a semmiből
most ezt konkrétan mire írtad?
jó inkább hagyjuk ezt az egészet, szerintetek minden jó lesz, szerintem nem ennyi...
most ezt konkrétan mire írtad?
jó inkább hagyjuk ezt az egészet, szerintetek minden jó lesz, szerintem nem ennyi...
jót mulattam.
köszi Blatand!
én pedig kívánnék iylen államcsődöt mihamarább, hogy túl legyünk rajta már ne szép komótosan haladjunk felé és amint ez megvan onnantól már lehetne építkezni a semmiből
laikusként szerintem egy államcsőd hatalmas szopi lenne... sokkal-sokkal nagyobb mint ami most van...
amúgy nem nagyon néztem még utána, de mi történik pontosan akkor ha államcsőd van? tud valaki valami jó oldalt ezzel kapcsolatban esetleg argentin vagy izlandi csődről valami jó összefoglaló leírást?
laikusként szerintem egy államcsőd hatalmas szopi lenne... sokkal-sokkal nagyobb mint ami most van...
amúgy nem nagyon néztem még utána, de mi történik pontosan akkor ha államcsőd van? tud valaki valami jó oldalt ezzel kapcsolatban esetleg argentin vagy izlandi csődről valami jó összefoglaló leírást?
ne kövezzetek meg emiatt, de én is nagyon félek már a legroszabbtól. Nem látom egyszerűen mitől fordulna meg a lejtőn Magyarország.
Addig a jó, ha dollárban vagy euróban tartod a pénzed, azt is lassan inkább egy külföldi számlán vagy simán csak otthon. Itthoni bankok is buknak államcsőd esetén, és sose látod vissza a pénzed... én már menekítem (szüleim is) az eurómat.
De reméljük a legjobbakat, és nem lesz igazuk a vészjóslóknak.