Előfordulhat, hogy átmenetileg a pókertermekben (több side-bankrollként) tartani a legbiztonságosabb?! (a szükséges KP mennyiségen túl)
MB vagy Netellerhez meg bármikor regelhető új bankszámla kiutalni.
Kérdés mennyi az átmenetileg?
Ha ezt az évet kibírja a pár fő bank, jövőre könnyebb lesz?
Azért ilyenkor jó lenne azt is elmondani az embereknek, hogy az ország volt már ennél rosszabb helyzetben is. A fiatalok talán nem is emlékeznek csak mesékből hallottak a "Bokros csomagról", amit azért kellett bevezetni, mert Magyarország már nem kapott hiteleket. Nem drága hitelt kapott, mint most, hanem egyáltalán, semmilyent! A különbség "csak" annyi volt, hogy akkor a lakosság nem volt devizában eladósodva és a forint árfolyama kötött volt, ezért nagyjából szart rá mindenki. Most a legnagyobb gondot az okozza, hogy a deviza hiteleket forintban fizeti mindenki, a bankok átváltják és devizában fizetik az eredeti hitelezőnek (merthogy ugye a magyar bankoknak közel sem volt soha annyi devizájuk amennyit kihelyeztek). Mivel a bankközi piacon nincs elég deviza, ezért aztán sokat kell fizetnünk azért a kevés beszerezhető forrásért. Ezért is szeretnék a bankok a kormánnyal karöltve, hogy az emberek konvertálják át a hiteleiket forint alapúvá bármennyire is -EV ez hosszú távon.
Egyébként nem értem miért vesz fel valaki 15-20 mill. hitelt úgy, hogy egy 30%-os árfolyam változás esetén már nem tudja fizetni? Én 2 éve 3 milliót kértem ház vásárláshoz és még most is simán fizetem a részleteket, pedig elhihetitek, hogy szívesebben vettem volna egy nagyobb, szebb házat, de én ki is szeretném fizetni mielőtt éhen halnánk.
Visszatérve ahonnan elindultam. Ha utána néztek, hogy Bokros Lajos milyen intézkedéseket vert át annak idején, akkor látni fogjátok, hogy egyelőre nagyon messze vagyunk még attól.
És különben is elegem van belőle, amikor hülyének nézik az embereket és megpróbálják elhitetni velük, hogy majd az adócsökkentéstől több pénze lesz az országnak és akkor több marad az embereknek és jobban fogunk élni! Aki ezt elhiszi adja el a házát, menjen el belőle rulettezni, mert majd jól nyerni fog és tud venni 3 házat belőle!
Akik jól járnak ezzel a dologgal: tegnap Nyugati pu. pénzváltó: EURO adás-vétel 315-255. Nem akartam hinni a szememnek. 20% vazze.
Mivel a bankközi piacon nincs elég deviza, ezért aztán sokat kell fizetnünk azért a kevés beszerezhető forrásért. Ezért is szeretnék a bankok a kormánnyal karöltve, hogy az emberek konvertálják át a hiteleiket forint alapúvá bármennyire is -EV ez hosszú távon.
YouTube - Sörreklám - kicsit másképp :) (tyuxar.hu)
Akik jól járnak ezzel a dologgal: tegnap Nyugati pu. pénzváltó: EURO adás-vétel 315-255. Nem akartam hinni a szememnek. 20% vazze.
Azért ilyenkor jó lenne azt is elmondani az embereknek, hogy az ország volt már ennél rosszabb helyzetben is.
....
És különben is elegem van belőle, amikor hülyének nézik az embereket és megpróbálják elhitetni velük, hogy majd az adócsökkentéstől több pénze lesz az országnak és akkor több marad az embereknek és jobban fogunk élni! Aki ezt elhiszi adja el a házát, menjen el belőle rulettezni, mert majd jól nyerni fog és tud venni 3 házat belőle!