Elesett nap végére a forint - 315 felett az euró, a dollár 250 körül zárt... nagy bajban az ország
EUR 309.54 forint
CHF 209.41 forint
USD 246.29 forint
de ma már voltunk 317 felett is. jövő héten remélhetőleg nem lépjük át a 320at.
ami viszont hasonlóan durva, az az otp. pár hónapja bántam, hogy nem vásároltam be 2700-on, tegnap a felénél is jártunk, ma meg már az 1300 alatti tartományban jár...
hm 6-7 perc mulva:
EUR 316.00 forint
CHF 215.56 forint
USD 249.29 forint
csak ennyire rángatják a piacokat...
Egy hónapja lecsesztek itt, hogy drukkolok a 300 Ft-os EUR-nak.
Most már szabad?
mondjuk én már akkor írtam, hogy lesz itt még 310 is, de jobb lett volna, ha a lottó ötöst találom el.
szerintem lesz még 400-500Ft is
Ne írj butaságokat!! És ne kelts pánikot, bizonyos euró árfolyam felett autmatizmusok lépnek életbe amelyek visszaerősítik a forintot, vagy mesterségesen avatkoznak be. Ha igaz lenne amit írnál és 4-500 Ft lenne az euró, az lenne a vég, Magyarország szétesne, összeomlana, a valutája a gazdasága, és vsz a társadalma is... akko bekövetkezne egy Argentín típusú államcsőd, amit még az ellenségemnek sem kívánnék.
szerintem lesz még 400-500Ft is
Ne írj butaságokat!! És ne kelts pánikot, bizonyos euró árfolyam felett autmatizmusok lépnek életbe amelyek visszaerősítik a forintot, vagy mesterségesen avatkoznak be. Ha igaz lenne amit írnál és 4-500 Ft lenne az euró, az lenne a vég, Magyarország szétesne, összeomlana, a valutája a gazdasága, és vsz a társadalma is... akko bekövetkezne egy Argentín típusú államcsőd, amit még az ellenségemnek sem kívánnék.
én pedig kívánnék iylen államcsődöt mihamarább, hogy túl legyünk rajta már
ezt te sem gondoltad komolyan
Blatand ha vmihez nem értesz minek kell beledumálni?
attól jobban érzed magad ha leírod a hülyeségeidet?csak magadat teszed nevetségessé..