4.5$ 180fős MTSnG is szóba jöhet vagy csak a turbók?
Sziasztok!
Minimum mennyi időre szól a szerződés?
Mennyi idő alatt pörög le kb. 5k db 6max hyper? :)
Asztal szelekcióval, 12 (ritkán14) asztalig játszva nekem 100 óra. 15 dollár alatt gondolom kevesebbet kell szűrni, de ez így is túlterhelő lehet egy relatíve tapasztalatlannak. Maga a játék is igencsak terhes és csalóka (ebből is látszik, hogy kb. erre stake-elnék utoljára bárkit is - offbazsi szólt :cool:).
Téged is 6max hyper-re stake-elnek, nem?
Hali
Akkor kb 100óra játékidő +elemzés, lehet számolni?
2000 db. 180 fős MTSNG, 12 asztalon játszva, 45 perces átlaggal számolva 125 órára jön ki kb.
4.5$ 180fős MTSnG is szóba jöhet vagy csak a turbók?
Sziasztok!
Minimum mennyi időre szól a szerződés?
Sziasztok!
Még a múltkori staking felhívásnál jelentkeztem és sikerült felvételt nyernem a csapatba.Azóta egy csöppet sem bántam meg, hogy jelentkeztem...Elsőnek én is egy kicsit bizonytalan voltam, mert előtte még nem nagyon mélyedtem bele az MTSNG-be, de ez rögtön meg is szűnt bennem.A bemelegítő coachok+ privát cikkek olyan alapot adnak rögtön, hogy nem lesz nehéz a start.Az edzések első osztályúak, jó coachokkal, elején is olvashattátok, hogy Frici is majd coacholni fog, nem hiszem, hogy többet mondani kellene még..Privát fórum nagyon hasznos, nyerő játékosokkal tudod megbeszélni a handeket, a "szorgalmas diákok" jutalmat is kapnak ;) . Skype csoport hangulata mindig jó,segítünk egymásnak, az újak is gond nélkül beilleszkedtek... A stakelt játékosok és a vezetőség között is jó a kapcsolat,tali is volt nem rég(igaz ki kellett hagynom,de csak jót hallottam róla).
Szóval gyertek bátran, nem fogjátok megbánni! :)
Ja és aki szereti a sünit annak plusz pont jár ;)
GL&HF