Helló!
Már én is jelentkeztem, addig is, amíg kiválasztjátok a befutókat, elküldenétek nekem is a részletesebb feltételekről szóló emailt?
Köszi
Próbálom read-elni melyiket írta Walkman. Talán az utolsót ? De lehet olyan lusta volt, hogy nem is írt.
Sziasztok! Irtam emailt, remélem még nem késtem el! Frici már msned nem használod ? :)
Sziasztok! Irtam emailt, remélem még nem késtem el! Frici már msned nem használod ? :)
ok, megoldva :)
Privátba nem tudok üzenni, ezért ide írok!
Lehet tudni hogy kb. mikorra várható válasz, vagy egyáltalán átment a jelentkezési mail?
Atya ég! Kettő hsz-el feljebb 26.-án írta hedgehog, hogy 2 hét a jelentkezés és mindenkinek válaszolni fognak + már jópáran izgultak a válasz miatt és akkor is írták, hogy mindenkinek fognak válaszolni! Nézz szét kicsit mielőtt írkálsz! peace
Csak azt akartam megtudni hogy megkapták-e a jelentkezést, mert sietve tudtam csak elküldeni és nem leszek mostanában gépközelben...
De azért köszönöm az építő jellegű hozzászólást, mindenképpen megfogadom! :)
Írtam emailt!
Csak azt akartam megtudni hogy megkapták-e a jelentkezést, mert sietve tudtam csak elküldeni és nem leszek mostanában gépközelben...
De azért köszönöm az építő jellegű hozzászólást, mindenképpen megfogadom! :)