Póker Fórum Archívum > Piactér > Bélabácsi és Móriczka stakelés II, 180 fős + hyper sng

bkrisz78
Válasz Hedgehog Staking Group kommentjére
2012. okt. 24. 20:03

Helló!

Már én is jelentkeztem, addig is, amíg kiválasztjátok a befutókat, elküldenétek nekem is a részletesebb feltételekről szóló emailt?

Köszi

Walkman_
Válasz Aptok kommentjére
2012. okt. 25. 15:20

Próbálom read-elni melyiket írta Walkman. Talán az utolsót ? De lehet olyan lusta volt, hogy nem is írt.

Kabbe :P amúgy uccsó ja.

balazsxxxx
Válasz fricirics kommentjére
2012. okt. 26. 0:48

Sziasztok! Irtam emailt, remélem még nem késtem el! Frici már msned nem használod ? :)

Hedgehog Staking Group
Válasz balazsxxxx kommentjére
2012. okt. 26. 17:20

Sziasztok! Irtam emailt, remélem még nem késtem el! Frici már msned nem használod ? :)

Szia!

2 hétig lehet jelentkezni, ergo még több mint 1 hét van vissza :)

balazsxxxx
2012. okt. 26. 21:02

ok, megoldva :)

klemi666
2012. okt. 30. 9:56

Privátba nem tudok üzenni, ezért ide írok!
Lehet tudni hogy kb. mikorra várható válasz, vagy egyáltalán átment a jelentkezési mail?

Való
Válasz klemi666 kommentjére
2012. okt. 30. 12:03

Atya ég! Kettő hsz-el feljebb 26.-án írta hedgehog, hogy 2 hét a jelentkezés és mindenkinek válaszolni fognak + már jópáran izgultak a válasz miatt és akkor is írták, hogy mindenkinek fognak válaszolni! Nézz szét kicsit mielőtt írkálsz! peace

klemi666
Válasz Való kommentjére
2012. okt. 30. 12:14

Csak azt akartam megtudni hogy megkapták-e a jelentkezést, mert sietve tudtam csak elküldeni és nem leszek mostanában gépközelben...
De azért köszönöm az építő jellegű hozzászólást, mindenképpen megfogadom! :)

Való
2012. nov. 1. 17:12

Írtam emailt!

Hedgehog Staking Group
2012. nov. 4. 11:56

Csak azt akartam megtudni hogy megkapták-e a jelentkezést, mert sietve tudtam csak elküldeni és nem leszek mostanában gépközelben...
De azért köszönöm az építő jellegű hozzászólást, mindenképpen megfogadom! :)

szia

nem találtam ilyen nick-el jelentkezést, de akkor megint próbáld meg átküldeni :) Ha nem küldtünk válasz emailt még, akkor nem kaptuk meg :)

Élő ügyfélszolgálat