akkor GL!
Szia!
15%-ot vennék mindkét terem NL Hold'em versenyeiből amelyekből még van annyi eladó rész.
Légyszi írd meg melyek ezek a versenyek, és számold ki mennyit kellene küldenem!
Köszi! :)
Az SCOOP 1. eventre 30% elkelt. 15% Petesé, 15 pedig mrj-é. Még 20% kiadó.
Az mFTOPS event 1-re eddig 50% kelt el, még 20 kiadó.
Szia!
15%-ot vennék mindkét terem NL Hold'em versenyeiből amelyekből még van annyi eladó rész.
Légyszi írd meg melyek ezek a versenyek, és számold ki mennyit kellene küldenem!
Köszi! :)
Az SCOOP-ról out. Természetesen a legnagyobb fish ellen buktam el 2 5k-s kasszát.
Az elsőben 3bet partiban OOP KK-ra kaptam egy Axx flopot. Természetesen c-betelt, adtam. Turn blank, még egyet betelt, de eddig is elég nagy volt az agressziója, adtam ezt is. River check-check, mutat A8. Turnön már lehet hogy el kellett volna dobnom még egy ilyen fishnek is. A második partiban emeltem TKs-sel, ő az egyik vakról adta, ami nála kb. 70%-os ranget takar. FLop Txx, beteltem, visszaemelt, adtam. Turnre megkaptam az FD-met, a checkjére AI mentem, AT-vel adta, és nem jött le egyik out sem.
A mai mFTOPS-ről még 20% kiadó.(18,48$)
Összesen 1015$, ennek a 15%-a 152,25$
Köszi!
Végül az összes NL Hold'em versenyre jutott nekem 15% részesedés?
Mi történik akkor, amikor a rebuyos versenyeken kevesebb, vagy éppen több rebuyt használsz mint ami a csomagban van?
Várom válaszod, utána FTP-n küldeném a pénzt a "HungaryFish14"-re ha megfelel.
Az első verseny sajnálom, hogy rosszul végződött, reméljük később kompenzál a kártya :)
Mindegyikre jutott részesedés.
Hogyha kevesebb rebuyt használok, akkor a fennmaradó rebuy értéket visszaküldöm a stakelőknek. Ha többet, akkor azt pedig saját zsebből állom. Megfelel, ha FTP-re küldöd
El is küldtem, kérlek majd erősítsd meg ha sikeresen megérkezett! :)
GL!
4 percen belül az mFTOPS 1. eventje. Még 20% kiadó, ha valaki meg akarja venni, akkor 20:00-ig, az első szünet végéig lehet.