qwekelsjflhiuasdas@@
Szünet előtti uccsó 10 percben buktam egy 30, egy 20, és 2 10k-s potot :@
Volt egy 55 vs 79 568flopon, egy luxor+FD+két over flopon úgy, hogy a fish donk allin ment QQ-val, a 3. bennt lévő ember nagyobb FD-re ébredt, így sikeresen 3 outom maradt a kedved FTP jóvoltából az egész potra, a SIDE-ra, ami meg 20k-s volt játszottam egy flipet. Természetesen semmi nem esett. VOlt még egy TP vs flopsor, ami végigcallolt. Később beesett a drillem is, hogy végképp dobhatatlan legyen. Az uccsó pedig egy flip, ahol a turn és a river sikeresen elintézett.
Így 6 nevezés helyett maradt 5, 30k, 20k,20k,20k,15k,10k helyett pedig 20k, 9k, 5k, 4k, 1k
Egyik alteregó top 10
Az utolsó névvel megint sikerült bukni egy gigapotot, most éppen egy CL stack-ért. Emeltem középről QK-val, mögöttem 1 ember adta, majd kisvakról a hihetetlen aggró, sokat 3betelő maniac allin ment kb. 10k-val az 1k-s emelésemre. Ez egy hihetetlen jó szitu neki a calloló miatt+ egyébként is aggró, így a range ellen nem igazán vagyok hátul. Itt minden pp-t, Ax-t, és a magas SC-ket is tolja szépen olyan 9Ts-ig. A 10k-ját emeltem 22-ig asszem, hogy kiszorítsam a callolót, aki ezt már csak AA, max. KK-val adhatja, de azokkal meg emberi számítás szerint nem callol. Mégis sikerült AI mennie, nekem meg muszáj volt megadni az odds miatt, of course AA-t játszott ilyen zseniálisan. A maniac 66-ot mutatott, most persze jött a Q flopon, majd az OESD is turnön, de a 14 out sem esett le.
Ma egy 5,5$+ R lesz, amiből 50%-ot adok el. Eddig 30 kelt el, még 20 kiadó.
A másik a 24+2-es PLO KO az mFTOPS-en. Erről tudni kell, hogy hihetelenül gyenge a mezőny. Az első vakszinteken nagyon lazán callolják az allint, így könnyen lehet nagy stacket építeni.
Ebből is 50%-ot adok el. A min. vásárolható tétel 10%
Hello!
Ha jól értem, akkor 13$ az omaha verseny 50%-a, valamint 5,1$ az 5r 20%-a (ha 25,5 dolláros buyinnel számolunk). Ha így van és neked megfelel, hogy FTP-n tudom utalni pénzt, akkor megvenném mindet.
Hello!
Ha jól értem, akkor 13$ az omaha verseny 50%-a, valamint 5,1$ az 5r 20%-a (ha 25,5 dolláros buyinnel számolunk). Ha így van és neked megfelel, hogy FTP-n tudom utalni pénzt, akkor megvenném mindet.
Azért számoltam így, mert én még számoltam egy addont is, de amúgy így sosem lesz jó, mivel a Te a rebuyra is számoltál fee-t. Nem akarok 1$-on köcsögösködni, csak legyen tiszta.
A rebuyt 22$-nak számold, mert 4*5,5. A másik 12. Így összesen 16,4$ lesz. Jöhet FTP-n. Nick: HungaryFish14
Azért számoltam így, mert én még számoltam egy addont is, de amúgy így sosem lesz jó, mivel a Te a rebuyra is számoltál fee-t. Nem akarok 1$-on köcsögösködni, csak legyen tiszta.
A PS a rebuyért is fee-t számol fel, én úgy tudom. Legalábbis kisebb satelliteken mindenképpen
Nanana.
Az 5 rebuy, ha a 25$-os buyint számolod (1 kezdő rebuy + 1 dupla rebuy + add-on), akkor az 5.5+5+10+5=25.5$. (a rebuyon és az add-onon nincs fee)
Ennek a fele 12.75$, amit eladsz, és 5% pedig 1.275$, 10% pedig 2.55$.