Döbbenetes...
Nincs ezekben becsület, tisztesség, gerinc??
Biztos érdemes volt 10-15e-ért sikkasztani...
Ez felhúzott.
Ha már előkerült ez a téma:
Én "High_TT"-nek (500+ hozzászólás) adtam kölcsön két hónapja 28$-t, azóta mély hallgatás..
Szerencsére nem veszélyezteti az összeg a bankrollomat, csak azért írom le hogy mindenki tudja kinek nem szabad adni. Úgy tűnik jó néhány tag van itt az akadémián aki, bár régóta tagja a közösségnek - mondjuk ki - csak lopni jár ide és átverni jóhiszemű/segítőkész fórumtársait.
azért erre 20-50$-ra utazni már komolyan a legalja.
Talan kellene egy topik, ahol mindenki leirja, hogy ki nyult le tole lovet.
Elhiszem, hogy nem a legkellemesebb dolog elismerni, hogy atvertek, de a kozosseg tagjai tartoznak egymasnak annyival, hogy ezzel megelozik a hasonlo eseteket a jovoben.
azért erre 20-50$-ra utazni már komolyan a legalja.
Ez de gáz...
Kb egy hónap múlva nekem is szükségem lesz egy megbízható emberre mert egy kis pénzmozgatási problémám van. Nem kölcsönről és nem is nagy összegről van szó, szóval gondoltam majdcsak segít vki... de így azért... lehet nem is lesz olyan egyszerű.
Én "High_TT"-nek (500+ hozzászólás) adtam kölcsön két hónapja 28$-t, azóta mély hallgatás..
Szerencsére nem veszélyezteti az összeg a bankrollomat, csak azért írom le hogy mindenki tudja kinek nem szabad adni. Úgy tűnik jó néhány tag van itt az akadémián aki, bár régóta tagja a közösségnek - mondjuk ki - csak lopni jár ide és átverni jóhiszemű/segítőkész fórumtársait.
Asszem még mindig én vezetek a lenyúlt ~ 900 dolcsimmal :P:)
Azért az elég szánalmas hogy van ember akinek mindössze csak néhány tíz dollárt ér a becsülete.:(