Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Piactér > jatekosokat keresek szponzoralni/stake

attiati
Válasz steven89x kommentjére
2010. júl. 5. 18:28

Sziasztok vállal most valaki stakelést???

nagyon aktuális vagy :D :D :D

mrj
Válasz attiati kommentjére
2010. júl. 5. 18:33

ezt az nl50-100 való sztékelést nem igazán értem. Aki önerőből nem tud eljutni a lejjebb lévő nagyon gyenge mezőnyben 50/100 as rollig, az hogy gondolja? Vki majd add neki rollt, elmond pár frankóságot és már megy is a szekér?

spiderbond
Válasz mrj kommentjére
2010. júl. 5. 18:43

ezt az nl50-100 való sztékelést nem igazán értem. Aki önerőből nem tud eljutni a lejjebb lévő nagyon gyenge mezőnyben 50/100 as rollig, az hogy gondolja? Vki majd add neki rollt, elmond pár frankóságot és már megy is a szekér?

Ezt mondtam a múltkor én is, aztán jól lehurrogtak...

mrj
Válasz spiderbond kommentjére
2010. júl. 5. 23:03

Ezt mondtam a múltkor én is, aztán jól lehurrogtak...

mostmár mondhatod nyugodtan, ezek után nem mernek majd :D

Morzdomigron
Válasz mrj kommentjére
2010. júl. 5. 23:19

Hurr hurr!

:D

Zsipali
Válasz mrj kommentjére
2010. júl. 5. 23:19

És tonymontana épp a topicot olvassa :D

tonymontana19
Válasz Gus kommentjére
2010. júl. 5. 23:22

Tonymontana , itteni torzsvendeg az aki engem roviditett meg 60 dolcsival,

Hát Gus most csalódtam benned! Leírod hogy tartozok Neked 60$-ral, ami valójában 30$ de mind1 is. Szóval leírod hogy tartozok neked 60$-ral, de azt nem mondod hogy termeltem neked 130$ tiszta profitot amit át is küldtem! Ezt miért nem írtad le? Ha valaki olvassa amiket irtál azt hiszi hogy átküldted a pénzt én meg leléptem vele.

Az egész arról szól hogy kivettem a profitomat előre, majd amikor vissza kellet volna küldeni Gus profitját már nem birtam küldeni mert közben elbuktam a pénzt! Mondtam is Gus-nak amint birom visszafizetem akár részletenként is! A nullás bankrollból nehéz pénzt küldeni!

Egyetlen dollárról sem húztalak le, sőt még jól is jártál mert sokakkal ellentétben akiket stakkeltél én termeltem neked profitot tisztán 130$-t! Igaz hibás voltam hogy előre kivettem a profitomat, majd a Te profitodból kezdtem el játszani és azt elbuktam sajnos amire nem számítottam! Nem vagyok csaló, és nem örülök hogy bepiszkítottad a nevem az akadémián!

üdv

Zoleee
Válasz Zsipali kommentjére
2010. júl. 5. 23:28

Magyarországon sose, de sose vágnák bele egy staker oldalba. Egy olyan országba ahol az átlagkereset 500-600$, szerintem teljes mértékben esélytelen, ilyet nagyban csinálni. Privátban több megbízható ember ajánlásával lehet sikeresen stakelni.

tonymontana19
Válasz Zoleee kommentjére
2010. júl. 5. 23:37

Gust nem rövidítettem megy 1$-ral sem! Csupán kevesebb profitot küldtem át neki! Így is jól járt velem hiszen termeltem neki 130$ tiszta profitot! A maradék 30$-t pedig mihamarabb szeretném vele rendezni!

crazy3317
Válasz tonymontana19 kommentjére
2010. júl. 5. 23:40

Gust nem rövidítettem megy 1$-ral sem! Csupán kevesebb profitot küldtem át neki! Így is jól járt velem hiszen termeltem neki 130$ tiszta profitot! A maradék 30$-t pedig mihamarabb szeretném vele rendezni!

én hiszek neked.

Élő ügyfélszolgálat