Sziasztok vállal most valaki stakelést???
ezt az nl50-100 való sztékelést nem igazán értem. Aki önerőből nem tud eljutni a lejjebb lévő nagyon gyenge mezőnyben 50/100 as rollig, az hogy gondolja? Vki majd add neki rollt, elmond pár frankóságot és már megy is a szekér?
ezt az nl50-100 való sztékelést nem igazán értem. Aki önerőből nem tud eljutni a lejjebb lévő nagyon gyenge mezőnyben 50/100 as rollig, az hogy gondolja? Vki majd add neki rollt, elmond pár frankóságot és már megy is a szekér?
Ezt mondtam a múltkor én is, aztán jól lehurrogtak...
Hurr hurr!
:D
És tonymontana épp a topicot olvassa :D
Tonymontana , itteni torzsvendeg az aki engem roviditett meg 60 dolcsival,
Magyarországon sose, de sose vágnák bele egy staker oldalba. Egy olyan országba ahol az átlagkereset 500-600$, szerintem teljes mértékben esélytelen, ilyet nagyban csinálni. Privátban több megbízható ember ajánlásával lehet sikeresen stakelni.
Gust nem rövidítettem megy 1$-ral sem! Csupán kevesebb profitot küldtem át neki! Így is jól járt velem hiszen termeltem neki 130$ tiszta profitot! A maradék 30$-t pedig mihamarabb szeretném vele rendezni!
Gust nem rövidítettem megy 1$-ral sem! Csupán kevesebb profitot küldtem át neki! Így is jól járt velem hiszen termeltem neki 130$ tiszta profitot! A maradék 30$-t pedig mihamarabb szeretném vele rendezni!