a masik sracot nem nevezem meg, mert nem tolem lopta el a lovet, szoval nem az en dolgom.
Csinál valaki egy accot, itt van pár hónapig, aktív, majd itt ott bepróbálkozik. Közben csinál másodikat, harmadikat stb. azokkal ugyanez. Összeszed így havi pár 100$-t. Az annyira nem rossz ennyi ráfordításért cserébe.
Már ne haragudj, te dolgod, vagy nem, de ennyit igazán megérdemel a közösség jobbhiszemű társasága, hogy kiadod a másik lehúzósnak a nevét. Nem értem ez neked mibe fájna.
Ez kb olyan, mintha tudtam volna, hogy Tony le akar húzni, csak nem szóltam, mert hát nem engem akart meglopni...
ezt nagyon egyszeruen ki lehet szurni: ugy kaphatna torzstagsagit valaki, miutan az adminok ellenoriztek mi a nickje 2-3 pokersiten.. aki uj, es csak egy helyen van accountja, az csak uj tag lehetne. Akinek van tobb accountja evek ota, azokbol valhatnanak torzstagok. Igy nem lehetne lehetoseg vagy sokkal korulmenyesebb lenne az uj/masodik/harmadik szamlak nyitasa itt is, ugyanannyira mint a pokersitekon..
Ez lenne az alapja az "eletreszolo" szamlaknak, ami ugye sokkal jobban meg lenne becsulve...
Ha a nickek alatt ott lenne a Pokersite nick is, esetleg egy OPR % adattal, akkor ezaltal azt is lathatnank, hogy 1-1 hozzaszolas vagy velemeny mogott, mekkora tapasztalat /pokertudas all ami igen hasznos lenne pl a strategia oldalakon..Nem kellene manualisan szurnom, hogy kinek a velemenye mennyire megalapozott..
az ötlet jó, de nézd meg hány juzer van... kb. lehetetlen ellenőrizni...
Ha már előkerült ez a téma:
Én "High_TT"-nek (500+ hozzászólás) adtam kölcsön két hónapja 28$-t, azóta mély hallgatás..
Szerencsére nem veszélyezteti az összeg a bankrollomat, csak azért írom le hogy mindenki tudja kinek nem szabad adni. Úgy tűnik jó néhány tag van itt az akadémián aki, bár régóta tagja a közösségnek - mondjuk ki - csak lopni jár ide és átverni jóhiszemű/segítőkész fórumtársait.
lol egyre szebb számok kerülnek elő
Mennyi lehuzassal lenne/lett volna kevesebb, ha ezek korabban kiderulnek?
Jo lenne vegre tisztan latni, hogy kik azok, akik ilyet csinaltak es aszerint megitelni oket.
nem tudom megérni e az itthoni "piacra" egy olyan siteot csinálni mint pl a PTP. sztem nem. még ha meg is lennének tökéletesen szűrve az arcok, nagy forgalmat nem csinálnának, mert sztem kevesen lennének. ugye a nyeremény után X%-ot kap a fórum/site, de oda kell szép forgalom is
Sziasztok vállal most valaki stakelést???