én hiszek neked.
én hiszek neked.
A psop alkalmával ajánlottam fel a segítségemet, és tonymontana maradéktalanul visszajuttatott, minden költséget...
Csakhogy ilyen post is legyen már a sok negatív után...
Hát Gus most csalódtam benned! Leírod hogy tartozok Neked 60$-ral, ami valójában 30$ de mind1 is. Szóval leírod hogy tartozok neked 60$-ral, de azt nem mondod hogy termeltem neked 130$ tiszta profitot amit át is küldtem! Ezt miért nem írtad le? Ha valaki olvassa amiket irtál azt hiszi hogy átküldted a pénzt én meg leléptem vele.
Az egész arról szól hogy kivettem a profitomat előre, majd amikor vissza kellet volna küldeni Gus profitját már nem birtam küldeni mert közben elbuktam a pénzt! Mondtam is Gus-nak amint birom visszafizetem akár részletenként is! A nullás bankrollból nehéz pénzt küldeni!
Egyetlen dollárról sem húztalak le, sőt még jól is jártál mert sokakkal ellentétben akiket stakkeltél én termeltem neked profitot tisztán 130$-t! Igaz hibás voltam hogy előre kivettem a profitomat, majd a Te profitodból kezdtem el játszani és azt elbuktam sajnos amire nem számítottam! Nem vagyok csaló, és nem örülök hogy bepiszkítottad a nevem az akadémián!
üdv
Csakhogy ilyen post is legyen már a sok negatív után...
Köszönöm akik hisznek nekem! Az igazság az amit leírtam! Gus szerintem direkt felejtette leírni az egész storyt. A rosszat leírja, a jót véletlenül kihagyja!
Végül is részben igaza van, mert ha a profitot nem fizetted vissza (átmenetileg?), az is megrövidítés. Persze így mindjárt más megvilágításba kerül, hogy nem leléptél a BR-el.
Mindenhol vannak csalo emberek, de mo-on ez a "2ft-er megb***ná a szomszed lovát stilus megy! Persze, magyarazhato ez az eletkorulmenyekkel meg a szegenyseggel, de sajnos a magyar nep nem oszinte(tisztelet a kivetelnek persze)
Az en javaslatom: Kene csibnalni egy "fekete listat", olyat mint a bankok szoktak, amikor a hitelt nem tudja fizetni a kliens, es pontszeruen leirni, hogy kik, mikor, hol, kitol, melyik teremben es mennyit kertek. Igy meglehetne szurni kicsivel a csalokat.
Hát Gus most csalódtam benned! Leírod hogy tartozok Neked 60$-ral, ami valójában 30$ de mind1 is. Szóval leírod hogy tartozok neked 60$-ral, de azt nem mondod hogy termeltem neked 130$ tiszta profitot amit át is küldtem! Ezt miért nem írtad le? Ha valaki olvassa amiket irtál azt hiszi hogy átküldted a pénzt én meg leléptem vele.
Az egész arról szól hogy kivettem a profitomat előre, majd amikor vissza kellet volna küldeni Gus profitját már nem birtam küldeni mert közben elbuktam a pénzt! Mondtam is Gus-nak amint birom visszafizetem akár részletenként is! A nullás bankrollból nehéz pénzt küldeni!
Egyetlen dollárról sem húztalak le, sőt még jól is jártál mert sokakkal ellentétben akiket stakkeltél én termeltem neked profitot tisztán 130$-t! Igaz hibás voltam hogy előre kivettem a profitomat, majd a Te profitodból kezdtem el játszani és azt elbuktam sajnos amire nem számítottam! Nem vagyok csaló, és nem örülök hogy bepiszkítottad a nevem az akadémián!
üdv
Elmondom én nem kell Neked leírni milyen pénzeket küldtél nekem és én milyeneket Neked!
PokerStarson küldtél: 50$ kezdőrollt. Én ezt visszaküldtem + 55$ profitot!
FullTiltPokeren küldtél: 60$ kezdőrollt. Én ezt visszaküldtem + 112$ profitot!
Tehát 167$ tiszta profitot küldtem neked!
A többit megbeszéljük Skypon, mert azthiszem nem ide tartozik. Nem tudom miért vagy ennyire kiakadva, gondolom azokkal nem így viselkedsz akiknek küldesz 50-100$ kezdőrollt majd 3 nap alatt elbukják vagy lelépnek a pénzzel játék nélkül (mellesleg engem így irtál le amikor szóba jött a nevem). Termeltem neked 167$ profitot, majd a maradék 60$ (a Te profitod része) meg sajnos elment 3-4 10$-20$-os versenyeken. Csak nyerni akartam,és tudom hibás voltam hogy eljátszottam a Te profitodat, de pillanatnyilag nem birok fizetni és ezt értsd meg. Ha a későbbiekben nyeregetek, megpróbálom részletenként visszadni a maradék dollárjaidat. Részemről a téma lezárva!