Póker Fórum Archívum > Piactér > jatekosokat keresek szponzoralni/stake

dj.reLax86
Válasz Gus kommentjére
2010. júl. 6. 11:13

ha emlekeztek az elejen volt egy kissebb vita, miert kerdezem az iskolai vegzettseget.. Nekem az egy szuro..de ugy tunik magasabbra kene raknom a mercet :)
Szusza nemtom hany embert stakel, en kb 40 et, szoval annyi videot vegignezni nemtom kinek lenne ideje..

én ha valakibe pénzt fektetnék akár csak rossz 100$-t is azért előtte kiváncsi lennék a játékára. azt a 10-30 percet megéri a dolog. Aki meg staket akar csinálja meg a videot. Te meg nézd meg miért fizetsz. Szerintem.....

Orang3J3ws99
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2010. júl. 6. 11:19

Én szintén a fenti véleményen vagyok. Amennyiben valakibe pénzt fektetnék, jobban érdekelne a játéktudása, video kommentjei, mint az iskolai végzettsége.

Hány AkademiaPro van, akinek nincs diplomája és nem micro téten fekteti az embereket...

Gus
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. júl. 6. 11:24

én ha valakibe pénzt fektetnék akár csak rossz 100$-t is azért előtte kiváncsi lennék a játékára. azt a 10-30 percet megéri a dolog. Aki meg staket akar csinálja meg a videot. Te meg nézd meg miért fizetsz. Szerintem.....

Én szintén a fenti véleményen vagyok. Amennyiben valakibe pénzt fektetnék, jobban érdekelne a játéktudása, video kommentjei, mint az iskolai végzettsége.

Hány AkademiaPro van, akinek nincs diplomája és nem micro téten fekteti az embereket...

egyszeruen nem erne meg annyi idot belefektetni... megnezem mindenkinek a statjat minden fellelheto forrasbol, 5-10 perc max... a szamok alapjan dontok...amikor kapjak az elso 1-2 staket, akkor kerem a HH kat amikkel kiesnek vagy amivel elbukjak a csipszuk nagy reszet...ezek a filterek, tobbre telleg nem nagyon van ido...

dj.reLax86
Válasz Gus kommentjére
2010. júl. 6. 11:28

Te is olyan vagy a stakelésbe mint én a ruha vásárlásba. Nem próbálok fel a boltba semmit csak a cipőt. Ezért van egy fél szekrény ruha amit nem hordok mert szarul áll vagy kicsi rám. Pedig csak 3 perc lenne felpróbálni.

malacka001
Válasz KillBill100 kommentjére
2010. júl. 6. 11:34

malacka teljessen igazad van.félreértettél,mert lehet ugy is fogalmaztam.

gzp te meg könyörgöm ne!!
nem neveztem meg szemelyt szandekossan.
az csak példa volt.
ugyanugy elöfordulhat az is,hogy a sztekkelö többet kér.(mint ami a szerzodesbe all,mar amennyiben letrejon ilyen esetekben)
még ha ennek kisebb is a valoszinüsége.
csak ha már az orszagot emlegettetek többen.itt az sem lenne fura.
ugy hogy azert bcsi mindenkitöl aki félreertett!
nyilvan nem az en dolgom igazsagot tenni.

Nekem a hozzászólásaidból úgy tűnik, hogy fogalmad sincs ez hogy működik a gyakorlatban. Zolinak is teljes mértékben igaza van. mi mindhárman Gust is beleértve, már évek óta tagok vagyunk azon a bizonyos nemzetközi oldalon. És tisztában vagyunk a szabályokkal. Tehát olyan is elképzelhetetlen, hogy a staker a végén többet kér, mert ő úgy gondolja.Nincs ilyen. Előre rögzített megállapodások vannak. Annak meg akit érdekel a dolog ajánlom, hogy nézzen körbe a neten, olvasgassa el a stakelésre vonatkozó szabályokat és utána mondjon véleményt.

danfiu
Válasz malacka001 kommentjére
2010. júl. 6. 11:39

Nekem a hozzászólásaidból úgy tűnik, hogy fogalmad sincs ez hogy működik a gyakorlatban. Zolinak is teljes mértékben igaza van. mi mindhárman Gust is beleértve, már évek óta tagok vagyunk azon a bizonyos nemzetközi oldalon. És tisztában vagyunk a szabályokkal. Tehát olyan is elképzelhetetlen, hogy a staker a végén többet kér, mert ő úgy gondolja.Nincs ilyen. Előre rögzített megállapodások vannak. Annak meg akit érdekel a dolog ajánlom, hogy nézzen körbe a neten, olvasgassa el a stakelésre vonatkozó szabályokat és utána mondjon véleményt.

Mi annak az oldalnak a cime?Koszi

malacka001
Válasz danfiu kommentjére
2010. júl. 6. 11:40

Neten nagyon gyorsan megtalálhatod. Már többször moderálásra került, mert valamilyen szinten konkurencia.

Evolution
Válasz malacka001 kommentjére
2010. júl. 6. 11:43

Gogli még mindig mindenki barátja ;)

Neomorf
Válasz Evolution kommentjére
2010. júl. 6. 12:14

LOPTÁL montana! A részletek csak rátok tartoznak, nem a fórumba. Ide csak helyesen a lényeg került: csaló vagy és Te magad sároztad be a neved, nem más. Azzal meg, hogy magyarázkodsz, még az értelmi szintedet is elásod a becsületed után.

Zsipali
Válasz Neomorf kommentjére
2010. júl. 6. 12:19

LOPTÁL montana! A részletek csak rátok tartoznak, nem a fórumba. Ide csak helyesen a lényeg került: csaló vagy és Te magad sároztad be a neved, nem más. Azzal meg, hogy magyarázkodsz, még az értelmi szintedet is elásod a becsületed után.

^^^^

Élő ügyfélszolgálat