Tonymontana , itteni torzsvendeg az aki engem roviditett meg 60 dolcsival, a
Attól törzsvendég valaki, mert van 200 hsz-e? Ezek szerint van itt párezer törzsvendég...
Attól törzsvendég valaki, mert van 200 hsz-e? Ezek szerint van itt párezer törzsvendég...
alá van írva a nick alá :)
^^^^
melyik bill el lehet ilyen jeleket csinalni?
melyik bill el lehet ilyen jeleket csinalni?
Elmondom én nem kell Neked leírni milyen pénzeket küldtél nekem és én milyeneket Neked!
PokerStarson küldtél: 50$ kezdőrollt. Én ezt visszaküldtem + 55$ profitot!
FullTiltPokeren küldtél: 60$ kezdőrollt. Én ezt visszaküldtem + 112$ profitot!
Tehát 167$ tiszta profitot küldtem neked!
A többit megbeszéljük Skypon, mert azthiszem nem ide tartozik. Nem tudom miért vagy ennyire kiakadva, gondolom azokkal nem így viselkedsz akiknek küldesz 50-100$ kezdőrollt majd 3 nap alatt elbukják vagy lelépnek a pénzzel játék nélkül (mellesleg engem így irtál le amikor szóba jött a nevem). Termeltem neked 167$ profitot, majd a maradék 60$ (a Te profitod része) meg sajnos elment 3-4 10$-20$-os versenyeken. Csak nyerni akartam,és tudom hibás voltam hogy eljátszottam a Te profitodat, de pillanatnyilag nem birok fizetni és ezt értsd meg. Ha a későbbiekben nyeregetek, megpróbálom részletenként visszadni a maradék dollárjaidat. Részemről a téma lezárva!
Érdekes erre a hozzászólásomra nem írt senki semmit.
Teljesen becsületes voltam/vagyok mivel vállalom hogy pár nagyobb versenyre beneveztem Gus profitjából, de én csak nyerni akartam!
Ahhoz hogy mindenki lecsalóz meg ilyenek nem mondanék semmit, mivel Gus-t egy $-ral sem rövidítettem meg
Valetudox de nagyon birod letámadni az embereket, jelen estben engem! Látom több fórumozónak már az is baj hogy én leadtam az egész storyt, és helyesbítettem Gus storyján! Felesleges 60$-ért ennyire letámadni engem, amint tudom rendezem Gussal a tartozást!