"I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with the best!"
Érdekes erre a hozzászólásomra nem írt senki semmit. Elolvastam az összes hozzászólást amúgy! GZP úgy támadsz nekem mintha nem is tudom milyen nagy bűnt követtem el. Komolyan mondom Addict nem kapott tőletek ilyen lebaszást 900$-ért mint én 60$-ért! Teljesen becsületes voltam/vagyok mivel vállalom hogy pár nagyobb versenyre beneveztem Gus profitjából, de én csak nyerni akartam! Majd valahogy visszajuttatom neki a pénzt! Ahhoz hogy mindenki lecsalóz meg ilyenek nem mondanék semmit, mivel Gus-t egy $-ral sem rövidítettem meg, jólis járt velem 167$ profitot átküldtem. Olyan kommenteket kapok mitha leléptem volna a kezdő rollal!
Az a baj nem a 60$ a lényeg, de ezt Te nem látod. Lehetne az 1 cent is, az senkit sem érdekel. Hidd el Gus nagy ívben le****-ja a pénzt.
A lenyúltál + lopás szó szerintem nagyon túlzó! Mondjuk szerintem nektek teljesen mindegy hogy 60$-t vagy 6000$-t játszottam el a nagyobb profit kedvéért, lényeg hogy a ti szavaitokkal éljek hogy loptam, és most van valaki akit tudtok támadni!
Valetudox de nagyon birod letámadni az embereket, jelen estben engem! Látom több fórumozónak már az is baj hogy én leadtam az egész storyt, és helyesbítettem Gus storyján! Felesleges 60$-ért ennyire letámadni engem, amint tudom rendezem Gussal a tartozást!
Ezt most kellene itt abbahagyni. Mindenki leirta a velemenyet, levonta a kovetkezteteseket, egyszer talan tonymontana is belatja, hogy miert all az o velemenye szemben a tobbiekevel.
Ha tovabbra is harcolni akartok, akkor privatban, mert amint a kozelmultban tobbszor szoba kerult, nem errol kellene, hogy szoljon ez a forum....
A lenyúltál + lopás szó szerintem nagyon túlzó! Mondjuk szerintem nektek teljesen mindegy hogy 60$-t vagy 6000$-t játszottam el a nagyobb profit kedvéért, lényeg hogy a ti szavaitokkal éljek hogy loptam, és most van valaki akit tudtok támadni!
Az egész sztori mellé, egy szimpla bocsánat, hibáztam, többet nem fordul elő, és megpróbálom jóvátenni (rendezni), sztem bőven elég lett volna, és sokkal pozitívabb színben tűntetett volna föl mindenki előtt...
Hidd el, ez nem támadás, csak egy tanács.
Az egész sztori mellé, egy szimpla bocsánat, hibáztam, többet nem fordul elő, és megpróbálom jóvátenni (rendezni), sztem bőven elég lett volna, és sokkal pozitívabb színben tűntetett volna föl mindenki előtt...
Hidd el, ez nem támadás, csak egy tanács.