Nem tudom jó helyre írok-e ( nem találtam más topikot)
Haveromnak kéne stake+ coach 50re.
Elég lifetilt grafja van az elején.
TheProducer99 Poker Player Ranking and Stats at iPoker
valakit érdekelne?
Azannya! Nem adja fel a csávó :)
Kicsit talán magas limiten kezdte, mikor nem ment az NL100, váltott 200-ra. Fura lenne, ha valaki látna benne fantáziát... (Már hogy coach-ot fizet, az egy dolog, de hogy még stake is...)
-26k az meglehetősen durva... Elhiszem hogy jólelkű gyerek, de inkább gyűjtse malacperselyben a pénzét, még úgy is gazdagabb lenne:)
-26k az meglehetősen durva... Elhiszem hogy jólelkű gyerek, de inkább gyűjtse malacperselyben a pénzét, még úgy is gazdagabb lenne:)
jó oké de 50 en azért van egy tisztességes mintája , arról vélemény?
Még a napokban is ott erőlködött 100-on.
Ha tudja hogy nem megy magasabb limiteken, akkor már rég vissza kellett volna mennie kisebb tétre, és az alapokat újból átnézni.
A másik dolog, hogy kicsit lehetett volna/lehetne aktívabb ilyen fórumokon, mert itt is lenne biztos sok segítőkész emberke aki a HU-ban otthon van, és hasznos ingyenes tanácsokkal látta volna el mielőtt egy ekkora összeget elégetett..
Ez így hogy téged kér meg hogy írj be a PA-ra nem hiszem hogy bizalomnövelő tényező.
A hitelből való játék pedig őrültség.
Nem magyar a srác. Román.
Személyesen nem ismerem őt :)
szevasztok,
kikéne venni a rollomat:(
esetleg valaki ha látna bennem fantaziat és álná a br-met $3-$5,18 27fős sng.kre starson.azzal osztoznam a nyereményemet,60(nekem)-40%ban.
(de megbeszelhetjük.)
1$nál nagyobb tapasztalat nincs(párat azert jatszottam $3-$5ön,de nem mérvadó)
mondjuk 2hónapról lenne szó.
erősségem az icm ismerete és mindennap,fejlesztem is benne magamat.
6asztal,napi rendszereséggel,blokkonként jatszva,nem turbo.havi szinten kb 400tudnék lejatszani.
eredményem az 1$on: 1547játék 17%roi
mult hónap, 417 jatek 20%roi(ugy,hogy a hónap felénél azert volt rendesen bukó és majdnem a 0rol kezdtem)
nem vagyok egy szerencsés alkat,de nem is annak kell dominálnia!
(br managementem,elég szigorú.ugy 100beülő,de ennyi kell nekem,hogy a "felszabadult" jatekomat hozzam és ne a "féltettpénz" szindróma jelentkezzen jatekom alatt)
az,hogy megbizható vagyok,nem kérdés:)asszem elég aktiv vagyok,főleg a masik nagynak mondható oldalon.
előre is köszönöm,ha valaki,lát benne fantaziat és a segitségemre lenne.