Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Piactér > jatekosokat keresek szponzoralni/stake

21PoKeRaRcSuNy
Válasz Evilstorm kommentjére
2012. jan. 25. 6:00

Szia !
Küldtem PM-et , kérlek válaszolj !

csufi
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2012. jan. 25. 18:10

Sziasztok!

Szeretnék stakert találni hosszútávra, mindkettőnknek jövedelmező együttműködés reményében! Magamról elöljáróban annyit Írnék 17 éve ismerkedtem meg a póker két fajtájával 5card draw és 7card stud. Nlh-t 6 éve játszom élőben és 4 éve online. Mindkettőben voltak kisebb nagyobb sikereim (élőben több 1M feletti eredményem volt pl. HPT2-n 1.hely, Royale ds 2xft 4-ben indultam, online a legjobb egy 11$+-on elért 1. hely 14k-ért,de voltam 55$ 2., big11 1.). Sajnos minden nagyobb eredmény után ki kellett vennem a bankroll nagy részét, mert a munkám az utolsó pár évben nagyon szolidan jövedelmezett, mig nem tavaly év elején meg is szűnt. Azóta alkalmi munkákból és pókerből próbálok megélni. A munkabirásom pókerben napi 12-15 óra és ezt heti 5 napon folyamatosan tudom teljesiteni. MTT-re és 180-fős SNG-re keresek stakert. Mtt-re 50 fo-ig és 11 reb.-ig illetve 8-15$ sng-re. Erősségem a tiltmentes játék és munkabirás, gyengeség bankroll management. opr-en és sharkon csufi74-en vagyok található. Pocketfivesen jelenleg 96.helyen állok(magyarok között). Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését irhat pm-et itt az akadémián vagy e-mailt tuko74@freemail.hu

üdv:csufi74

rockett
Válasz csufi kommentjére
2012. jan. 26. 14:17
Krono
Válasz rockett kommentjére
2012. jan. 26. 14:22

szerintem nyiss egy külön topicot

szfvkrisz
Válasz Krono kommentjére
2012. jan. 26. 16:08

Sziasztok!

Már egy ideje gondolkozom,hogy szeretnék egy stackert keresni magamnak,de igazándiból nemtudom mivel jár?Mi kell hozzá?Kb. 6 éve pókerezem,eleinte csak élőben játszottam elég jó eredményekkel!Köztük az 1.Pirate Bayen(214 induló),ketten osztottunk!Aztán mivel már nem vagyok túl fiatal,a focit lassan alacsonyabb szintre kellett engednem:-) ,több időm maradt,kb. 2 éve elkezdtem a neten 1-2 dolláros téten MTT-ket játszani!Pokerstarson "szfvkrisz" néven!Nyertem,amit sajna munka hiánya miatt ki is kellett utalnom!Játszottam a Full tilten egy Barátom nevén (puszi1975) kb. 10 versenyt,amiből megnyertem egy 1 dollár rebuyost!Aztán tavaly év vége felé tettem föl 25 dollárt újra a Starsra,amiből elég jó pénzt tudtam csinálni,de sajna ezt is le kellett utalnom!Én úgy gondolom van bennem lehetőség,szeretnék még fejlődni!!Még annyit magamról,hogy 4 éve osztó is vagyok!Jelenleg Székesfehérváron osztok a Royal Flush póker clubban!De elég rosszul keresünk,ezért gondolkoztam el azon,hogy komolyabban szeretnék foglalkozni a netes pókerrel!!Ehhez keresnék segítséget!!Remélem felekeltettem valaki érdeklődését rövid kis leírásommal!!Emil címem: focista27@citromail.hu!! Üdv. Krisz Előre a siker érdekében!!

Tir-X
Válasz szfvkrisz kommentjére
2012. jan. 26. 16:23

Az nem stackert, hanem staker. Miért jön hetente két ilyen arc, aki ezt sem tudja? :confused:

2 éve játszol, és nem tudod a stack és stake szavak jelentését? nice...

szfvkrisz
Válasz Tir-X kommentjére
2012. jan. 26. 20:23

Ne haragudj tudor!!A lényeget mindenki tudja!!2 éve játszom,de nem voltam hozzánőve az internethez!Valószínű,hogy még rengeteg kifejezéssel nem vagyok tisztában,ezt pedig sajna rosszul írtam!!De majd idővel megtanulom!Ebben is fejlődni kell!!Óriási elnézést kérek,az óriási hibáért!!Te viszont kötekedj tovább! Üdv. Krisz

Fren
Válasz szfvkrisz kommentjére
2012. jan. 26. 20:56

ne veszekedjetek, megesik az ilyen. én multkor shakert kerestem pedig überpro vagyok.

Galambos Tarzan
Válasz Fren kommentjére
2012. jan. 26. 21:14

ne veszekedjetek, megesik az ilyen. én multkor shakert kerestem pedig überpro vagyok.

Ez ütött :D

Specko
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. febr. 8. 21:14

Stakert keresek NL25/50 CG-re - Specko

Sziasztok!

24 éves pécsi közgazdász hallgató vagyok az utolsó félévemben.

Alapvetően kis pluszos hobbijátékosnak (3-4BB/100) tartom magam, azonban a következő félévben meglehetősen szabad vagyok (csak a diplomamunkámat kell megírnom) és szeretném tovább fejleszteni a játékom. Jelenleg azonban stake-erre van szükségem, ugyanis az elmúlt 1-1,5 évben egyéb elfoglaltságok miatt nem volt időm foglalkozni a játékkal, s a folyamatos cashoutok miatt elfogyott a bankroll és kell a segítség az újrainduláshoz, hogy lehetőleg ne 50 dolcsiról gürizzek NL2-ön. Másrészről egy staker/coach hozzájárulna, hogy megszűnjön a hektikusság és rendszertelenség, ami a hobbijátékos státuszból ered.

Februárban egy rendezényt szervezésében és lebonyolításában segítek, így csak márcustól tudnék kezdeni. A havi 50k handet tartom reálisnak heti kb. 20-25 óra játékkal 4-6 SH asztalon. NL 25ön játszottam általában.

Eredmények (mind BOSS hálózat):
Specko100 graph - BOSS.jpg - File Shared from Box - Free Online File Storage
Specko100 statistics - BOSS.JPG - File Shared from Box - Free Online File Storage

Kérem, hogy a ragoncsabalint@gmail.com -ra jelezze, akit érdekelne a dolog.

Élő ügyfélszolgálat