Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Piactér > jatekosokat keresek szponzoralni/stake

JustHoldPlz
Válasz KillBill100 kommentjére
2011. ápr. 5. 14:20

yo

stakert keresek nlhe HU cg (bumhunt) ongamere.

magamrol eloljaroban annyit, h jelen pillanatban ket teremben jatszok csak HU-t nl50-en (es 25on).

Jelen pillanatban, egy 2p2-s staking group tagja vagyok, most jart le az elso 100k handem, es most irtam ala meg 150k-ra, viszont ongamere nem ervenyes az ajanlat.Azonban szeretnek ott is jatszani, a jo rb es a sok action miatt.
(A jelenlegi ket terem egyikeben nincs tul sok action, emiatt keresek stakert ongamere.) Mivel full time player vagyok, ezert eleg sokat jatszok/ho -> more rb :).

Limitnek 50-et gondoltam kezdesnek, es agressziv br managmentel lepkedni felfele.

Referenciam van (ismert magyar player es kulfoldi egyarant), statokat, graphokat privatban mutatok ha van erdeklodes.

Ajanlatokat pu-ben varok.

udv

Menyidvan?
Válasz JustHoldPlz kommentjére
2011. máj. 6. 0:05

Sziasztok!

Stackert keresek MTT ill. SnG micro-low limiten.
Eddig a feljebb lépés azért is nem sikerült mert nemvolt meg a megfelelő Bankrollom a versenyekhez.
Volt 1-2 verseny ahol sikerült pár száz dollárt nyernem,de sokszor levettem családi illetve személyes okok miatt.
20éves vagyok,tanuló. Kb. 2-3éve pokerezem online és szeretnék is ezzel foglalkozni a jövőben.Napi 4-5órát játszom, NL Holdemet, néha PL Omahát. 0-11dolláros szinten átlagosan.
Ha volna aki biztosítaná a bankrollom természetesen a nyereségen 50-50 százalék arányában osztoznánk.
PS név: Menyidvan?
FTP név: Menyidvan

E-mail: tuskeboki18@freemail.hu

Akit érdekel a dolog az feltétlenül írjon!!! Üdv mindenkinek!!!

reza
Válasz Menyidvan? kommentjére
2011. aug. 17. 2:41

Sziasztok!

Stakert/backert keresek micro-low limitre.
2-10$-os MTT-kre szeretnék biztonságos bankrollt bármelyik teremben.
Fő területeim a NL Holdem és a PL Omaha.
Számláimhoz természetesen teljeskörű hozzáférést biztosítok.

FTP nick: rezagyu
PS nick: basketboy03

Kérlek írj PM-et vagy pedig e-mail címem: basket_boy_03@freemail.hu

diboos
Válasz Gus kommentjére
2011. dec. 19. 16:31

stake kérés

Hello!

Új vagyok még itt a fórumon!Egy hasonló oldalon elég aktív vagyok.
Még most találtam rá erre az oldalra.

Felfigyeltem erre a topikra.Ez ügyben meg is ragadnám az alkalmat.

Fulltilt óta nem igazán találom a helyem és mivel ott is ragadt a pénzem igy nincs bankrollom sem.

5$-10$-os mtt-ket játszok és super turbo HU-kat.Elég jo arányban húztam be őket.Pokerstarsa gondoltam egy stakelést.

statok;

KRSH-KRUSH Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings

https://hu.sharkscope.com/#graphs carbon pokeren ; nerdherd1

https://hu.sharkscope.com/#graphs pkr-en nerdherd

21 éves vagyok főiskolás.Tehát időm mint a tenger mert koliban lakok.Egyszerre több asztalon tudok játszani kb 5-6 asztal.

Email cimem amin elértek és akkor meg egyezünk és meg beszéljük a továbbiakat; (változott) ez a jó; krsh88@citromail.hu

köszönöm előre is,remélem le tudtam írni mindent ,bármi hiányosság van írjatok és elnézést ha van.

üdv

D

ingyenelo
Válasz danfiu kommentjére
2011. dec. 21. 17:19

Nem akarok Gus helyett valaszolni, de sztem a "ki milyen konyveket olvasott" az eleg egyertelmu: ki mennyire kepzett/kepzi magat/sikerre ehes/szorgalmas...Ezzel ezt akarja lemerni sztem.

Az iskolai vegzettseg meg csak h ki milyen szellemi szinten van.

Az előbbivel egyetértek. Az utóbbival csak részben... :)

Evilstorm
Válasz ingyenelo kommentjére
2012. jan. 24. 9:51

Sziasztok

Stakert keresek 180 fős 2-15$ turbo sng-kre.
32 éves 3 gyermekes családapa vagyok, munka mellett pókerezek esténként, havonta kb 2000-2500 db-t tolok le a PS-n.
Sajnos a munkahelyem jelenleg fizetés képtelen, ezért a tőkém nagy részét cashoutolni kellett, illetve benne vagyok egy downswingben is. :(

Eredmények:

EVILSTORM Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings

E-mail: tasrs@freemail.hu

ngergo
Válasz Evilstorm kommentjére
2012. jan. 24. 10:54

Helló!

Érdekel a stake-elésed, írtam e-mailt.

rohogogorcs
Válasz Evilstorm kommentjére
2012. jan. 24. 11:43

Sziasztok

32 éves 3 gyermekes családapa vagyok, munka mellett pókerezek esténként, havonta kb 2000-2500 db-t tolok le a PS-n.
Sajnos a munkahelyem jelenleg fizetés képtelen, ezért a tőkém nagy részét cashoutolni kellett, illetve benne vagyok egy downswingben is. :(

Eredmények:

Én nem tudlak stakelni, csak bátorítani téged. Tudom milyen nyomasztó lehet 3 gyerkőccel egy downswing+ "munkanélküliség". A stake-eléssel nem fogod elhinni mennyivel jobban jönnek majd az eredmények. Egész egyszerűen azért mert nem kell a pénzed miatt aggódnod. Szívből kívánom, hogy egyenesbe gyere!

tilted
Válasz rohogogorcs kommentjére
2012. jan. 24. 12:08

Én nem tudlak stakelni, csak bátorítani téged. Tudom milyen nyomasztó lehet 3 gyerkőccel egy downswing+ "munkanélküliség". A stake-eléssel nem fogod elhinni mennyivel jobban jönnek majd az eredmények. Egész egyszerűen azért mert nem kell a pénzed miatt aggódnod. Szívből kívánom, hogy egyenesbe gyere!

+1. remélem találsz stakert.

Evilstorm
Válasz tilted kommentjére
2012. jan. 24. 16:24

Koszonom a biztatasokat, ugy nez ki sikerult talalni stakert.

Élő ügyfélszolgálat