ftp nem szól be ők jóarcok. Starson geciznek 2k feletti izék miatt. Múltkor felhívtak telefonon oszt minden hülye kérdésre válaszolnom kellett...
akkor mit javasoltok, hogy PS-en legyen bankrollom, ha a transfert nem szeretik?
a deposit limitemet nem nagyon akarják megemelni, így meg havonta annyit lehetne befizetni, ami arra sem elég hogy elkezdjek egy sessiont.. :( nl100-on grindelés meg annyira nem hoz lázba, bár lehet muszáj lesz :/
véletlenszerűen elindulok félévente valami SM-on ha unatkozok, de erre azért nem alapoznék :D
akkor mit javasoltok, hogy PS-en legyen bankrollom, ha a transfert nem szeretik?
a deposit limitemet nem nagyon akarják megemelni, így meg havonta annyit lehetne befizetni, ami arra sem elég hogy elkezdjek egy sessiont.. :( nl100-on grindelés meg annyira nem hoz lázba, bár lehet muszáj lesz :/
véletlenszerűen elindulok félévente valami SM-on ha unatkozok, de erre azért nem alapoznék :D
sztem ha írsz a supportnak akkor csak megemelik :) (max kérnek iratokat nem?)
írtam párszor, megemelték havi 2500-ra 1500-ról, yeyeye.
Az angol vagy a magyar supportnak írtál?
van magyar support? :D
Meg kérdezz rá konkrétan, mit szólnak a player transferhez. Én leírnám a konkrét problémát, gyorsan, korrekt választ szoktak adni! Nem FTP Support!!!!!!!!!
írtam párszor, megemelték havi 2500-ra 1500-ról, yeyeye.
na azóta utánanéztem, nem 2500-ra emelték 1500-ról, hanem 2000-re :D
mondjuk a 3k-val sem lennék beljebb, tök mindegy, hogy 200$ a limit, vagy 5000$.
na majd levelezek velük :V