na azóta utánanéztem, nem 2500-ra emelték 1500-ról, hanem 2000-re :D
mondjuk a 3k-val sem lennék beljebb, tök mindegy, hogy 200$ a limit, vagy 5000$.
na majd levelezel velük :V
scout326 Poker Player Ranking and Stats at PokerStars
ő is megoldotta, Neked is menni fog :D:D
1. Az üzeneted túl rövid. Kérjük írjon legalább 4 karakter hosszúságú üzeneteket.
nekem 1 dollár kéne ftp re én meg küldök strarsra!!
irjon vki lácci!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha gondoljátok valaki szponzorálhatna a ma este Full Tilt Poker Big Little Torna versenyén. Sajnos cashoutolni kellet, és ezen a versenyen mindenképp elszeretnék indulni! Csupán 6$ lenne. Ha ITM-be érek 50%/50%.
Kis befektetéssel nagyot lehet nyerni...
Ha érdekel írj PM-et!
Köszi előre is a bizalmat. Üdv
Ha gondoljátok valaki szponzorálhatna a ma este Full Tilt Poker Big Little Torna versenyén. Sajnos cashoutolni kellet, és ezen a versenyen mindenképp elszeretnék indulni! Csupán 6$ lenne. Ha ITM-be érek 50%/50%.
Kis befektetéssel nagyot lehet nyerni...
Ha érdekel írj PM-et!
Köszi előre is a bizalmat. Üdv
NoComment
egyik oldal sem orul az utalasoknak de mivel tulkeppen penz van nekik belole ( a fogado jatszani fog es staket fizet) es tul sokan csinaljak, nem nagyon tudnak mit csinalni.. Fogadni penzt es azt egybol kivenni, az tutira nem megy..
Hello! Nekem vasárnapra kéne 10$ Tiltre, persze hasonló feltételekkel azaz starson küldeném cserébe!! Ez nagyon fontos lenne! Egy megbízható arcra várok, kérlek jelentkezz!! Előre is köszy! GL mindenkinek!!
Köszi Threwory!!!! remélem összejön a csere!! majd írj itt vagy PM ha vagy!!