Póker Fórum Archívum > Piactér > Kellene chips Full Tilten, adnék Pokerstarson

panamaa
Válasz Frensz kommentjére
2010. febr. 7. 13:51

Hello! Nekem vasárnapra kéne 10$ Tiltre, persze hasonló feltételekkel azaz starson küldeném cserébe!! Ez nagyon fontos lenne! Egy megbízható arcra várok, kérlek jelentkezz!! Előre is köszy! GL mindenkinek!!

Mi lesz vasárnap a Full Tilten? :)

Threwory
Válasz panamaa kommentjére
2010. febr. 7. 13:55

FTOPS Turbo Warm Up 250K garantált csak 5+0,50 a beugró

panamaa
Válasz Threwory kommentjére
2010. febr. 7. 14:03

FTOPS Turbo Warm Up 250K garantált csak 5+0,50 a beugró

Köszi :)

Frensz
Válasz panamaa kommentjére
2010. febr. 7. 14:48

többek közt ja az ftopswarmup is ma van!! meg daily dollarozgatok...ki tudja h mikor tudom végigrusholni valamelyiket!!https://poker-akademia.com/vBulletin/images/icons/icon10.gif
Hátha ma van az a nap!
Am Threwory elküldtem a pénzt...várom válaszod!!
nektek is sok sikert estére ha grindoltok!!https://poker-akademia.com/vBulletin/images/icons/icon6.gif
GL!!

petozso
Válasz Frensz kommentjére
2010. febr. 7. 16:04

FTOPS Turbo Warm Up

Sziasztok!

Én is besatoztam magam az 5+0,5$-s Turbo Warmupra (vagy 3-4x :D olyan könnyűek ezek a satellitek :), szal hajrá mindenkinek, majd FT-n talizunk! :D

13:45-kor kezdődik (magyar idő szerint 19:45), szerintetek kb mikorra lesz vége? (turbo verseny) Most 20k nevező van, sztem olyan 25k körülre még tuti felmegy estére.
Am 7500 fő díjazott szal eléggé +EVs-nek tűnik :)
űÉs még1: vajon ez a verseny is tele lesz sit outos emberkékkel? Meg maniac fishekkel? mert ha igen, akkor lehet h az 1. órában ITM érünk :D

tonymontana19
Válasz petozso kommentjére
2010. febr. 7. 18:40

Hahó valaki megtámogatna a mai FTOPS Warm Up beülőjével? Azthittem hogy csak jövőhéten lesz a verseny, én meg csak holnap tudok befizetni. Ha ITM kerülök felezünk, vagy holnap vissza utalom egyből az 5.5$-t. Lehet választani, ha érdekel valaki küldjön Private Messeage-t, és küldöm az FTP nickemet

köszi a bizalmat! üdv

Ger1bacsi
Válasz petozso kommentjére
2010. febr. 7. 19:06

Sziasztok!

Én is besatoztam magam az 5+0,5$-s Turbo Warmupra (vagy 3-4x :D olyan könnyűek ezek a satellitek :), szal hajrá mindenkinek, majd FT-n talizunk! :D

13:45-kor kezdődik (magyar idő szerint 19:45), szerintetek kb mikorra lesz vége? (turbo verseny) Most 20k nevező van, sztem olyan 25k körülre még tuti felmegy estére.
Am 7500 fő díjazott szal eléggé +EVs-nek tűnik :)
űÉs még1: vajon ez a verseny is tele lesz sit outos emberkékkel? Meg maniac fishekkel? mert ha igen, akkor lehet h az 1. órában ITM érünk :D

25.000nél többen lesznek/leszünk. 7500ba be lehet jutni viszonylag könnyen. Sitoutos emberke nem lesz olyan sok, asztalonként 1es átlag max szerintem.

FeketeS
Válasz Ger1bacsi kommentjére
2010. febr. 7. 19:35

Benéztem FTP-re, egész overlayesnek tűnik a dolog.

Ha valakinek van valami fölös, tengődő dollárja, akkor stakelhet. A profitot 80%-20% arányában osztanánk.

tonymontana19
Válasz Ger1bacsi kommentjére
2010. febr. 7. 19:36

Köszönöm Panamának a bizalmat. Remélem ITM jutok, és megbirom hálalni bizalmát :)

panamaa
Válasz tonymontana19 kommentjére
2010. febr. 7. 19:43

Köszönöm Panamának a bizalmat. Remélem ITM jutok, és megbirom hálalni bizalmát :)

;) ha nyersz akkor egy kicsit többet küldj, hogy tudjak venni a gyereknek télikabátot :D

Élő ügyfélszolgálat