Semmi... Várjuk a 26.-át :D
Az szép...
Lehet idén kicsit előbb jön a Jézuska :D
Talan a PAnak kellene valamilyen biztositekot adni, amivel csalok nem jelennenek itt meg. Es nem feltetlen Nikera gondolok. Pl ha valaki szazalekot szeretne eladni akkor kotelezoen szemelyi es lakcimkartyat, illetve ezt igazolando kozuzemi szamlat fotozzon le es kuldjon be (lehet ennel lightosabban is, de ha ez megvan akkor csalok tobbnyire eltunnek) akinek meg szuksege van a penzre, az ugyis megadja. Lehet tul szigoru, de tobb hasonlo eset is volt mar es akinek tartoznak az a jatekot sem tudja okyan koncentraltan uzni, azaz a kara sokkal nagyobb is.ehet mint a puszta tartozas
Legkésőbb 26.-án tudom rendezni a pénzeket mindenkivel!
Nem kezdek bele semmibe, mert itt rengeteg az unatkozó élettelen képleteket gyártó ember. Megcsúsztam az én hibám! 26.-a estig mindenkinek megy a pénze! Bocsi..
Dobpergés :)
Eljött a nagy nap!
Felvirradt a nagy nap :D Ha ma se kapjuk vissza, akkor elmondhatjuk hogy mi egyenesen Hollandiába jótékonykodtunk.. :)) Na lassan lemegy a nap és beesteledik.. Itt még semmi..
Tudom, hogy semmi kozom hozza, de a kritika nelkul feltennem azt a kerdest, hogy kit mi motival a befektetesre; egy olyan eladasra melynek hirdetoje 2014.10.29-en regisztralt?
En is sokszor elgondolkodtam, hogy hirdessek-e szazalekot es beuljek nagyobb versenyre, ha osszejon, de mindig arra gondoltam, hogy ilyen rovid multtal csak kinevetnenek.
A kisfiúnak a rágalmazásai alaptalanok, semmi közöm az általa említett rágalmazásokhoz, pocskondiázását nem tűröm, ha Ti nem tesztek, majd én teszek ellene/tek, szánalmas, hogy hagytok teret, alaptalan rágalmazásoknak az oldalon.
Szóval gondolkozzatok el egy kicsit ...
Sziasztok! TUdom, hogy ez nem ebbe a fórumba való, de nem érdekel valakit 215 T$? 210be odaadom.
Nick: nelevi05(Pokerstars)