Póker Fórum Archívum > Piactér > plastikman0 stakert és/vagy hitelezőt keres! (nagyon komoly)

plastikman0
Válasz Skaidy kommentjére
2010. ápr. 10. 23:28

Ez a csoda a bwin halforgatagában történt veled?:) Megesik, nálam most +2k a hó, 8 k ev-vel, és ebbe nincsenek benn coolerek se :)

Nem, ott még nem próbálkoztam.

Matt Coburn
Válasz plastikman0 kommentjére
2010. ápr. 10. 23:38

Barátaim mesélték, hogy kint thaiföldön aprópénzért kapsz mindent, ez több helyről is megerősítést nyert.

Nem rég beszéltem egy nagyon jó póker játékossal, aki az ezdőm is volt sé lesz. Eddig 3 órát vettem tőle. Kérdezgettem mi a véleménye a thaiföldi ötletemről és legális e egyáltalán ott a póker?!

Azt mondta, hogy sima ügy és van is kint egy pókeres ismerőse aki ott tolja. Modntam az jó.

Meg persze utána néztem neten is, nem egy szar hely :D

Az ok az, hogy lesz 1-2 olyan dolog itthon amit közölni fogok mterékkel és ők elég konzervaívok ( nem az hogy homo vagyok :) ) és nem tudom megjósolni se, hogy milyen lesz a viszonunk ezek után. Kell egy B terv. Ha úgy van akkor dobbantok. De ha nincs úgy akkor is valószínű.

Jelenleg egyetemre járok. Hegesztőmérnöknek tanulok. Nemsokára végeznék, de BSC-vel szart se ér az egész. Akkor még kéne menni még 2 évre tanulni, hogy tudjak valamit kezdeni vele.

Az a helyzet, hogy nem is tudom akarok e én egyáltalán kezdeni is valamit vele. Akarok én 25-26 évesen végezni és azt csinálni utána amit nem akarok? Nem. Nem baszom az időt.

A pókerba nem lehet több tíz évre előre tervezni, de azt tudom belátható időn belől rengeteget nyerhetek és szeretnék foglalkozni a tőzsdézéssel is később. PÉnz forgatás, befeketétesk is esetleg.

Az is benne van hogy egyszer csöves leszek, de ezt vállalom. Másik oldalról meg hogy valószíná nem és viszem valamire. Az is lehet egyszer egy jachton fogom sütetni a hasam és röhörni a régi filléres monoton időkről. Feladom az itteni életemet és el szeretnék kezdeni élni végre.

Thaiföldről nekem az éces prostik jutnak eszembe. Vigyázz velük! Écesen hiába lesz sok pénzed. Ha pedig éces csövesként végzed, az még szánalmasabb ugye. :)

Másként fogalmazva, minek mész ki egy tök ismeretlen helyre, ahol eladhatnak húskonzervnek kínai éttermekbe? :)

Én Angliába mennék, vagy USA-ba. Tudom, kommersz. :P

plastikman0
2010. ápr. 10. 23:40

Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl

Március óta. Ebbe nincs benne a tegnapi ohama -$300. Ami szintén botrányosra sikerült.

Az EV mellett ott van a temérdek mennyiségű cooler, amire lehetne azt mondani hogy az én oldalomon is van. De nem! Rengetegszer flopponolnak setet ellenem 3b-4b potokba, riverelik le a monsteremet pl ma: top 2pár+FD-met egy sorral riveren és ott persze AI --> EV diff = 0, és egyéb. Leírhatatlanul durva szopó ág.

titcar
2010. ápr. 11. 0:02

hm elsőre nem is fogtam:
- nagyságrendileg annyi pénzt szeretnél kölcsönkérni, amennyit eddig pokerrel kitermeltél alltime
- mindezt arra, hoyg elmenj a világ túlsó felére, mert élni szeretnél végre

ne haragudj, de ez így elég vicces :) (azt is mondhatnám kevesektől kapnál A+ adósbesorolást, ha már a tőzsdét említetted)

az pedig hogy 20K hand minta-e, nem hit, hanem matematika kérdése.

aludd ki magad, aztán újult erővel szedd szét a fisseket

plastikman0
Válasz titcar kommentjére
2010. ápr. 11. 0:13

hm elsőre nem is fogtam:
- nagyságrendileg annyi pénzt szeretnél kölcsönkérni, amennyit eddig pokerrel kitermeltél alltime
- mindezt arra, hoyg elmenj a világ túlsó felére, mert élni szeretnél végre

ne haragudj, de ez így elég vicces :) (azt is mondhatnám kevesektől kapnál A+ adósbesorolást, ha már a tőzsdét említetted)

az pedig hogy 20K hand minta-e, nem hit, hanem matematika kérdése.

aludd ki magad, aztán újult erővel szedd szét a fisseket

All time nyertem úgy hogy kb a semmiből... A profit fokozatosan nő. Múlt hónapba a rossz lapjárás ellenére is +$1900-at nyertem.

A biztosíték a szavam ami ér valamit, mivel már régóta fórumtag vagyok és az, hogy aprópénzért nem fogom magam offolni örökre a pókeres körökből, csak azért mert nincs kedvem visszaadni.

"aludd ki magad, aztán újult erővel szedd szét a fisseket" Ez jól hangzik és nem is fogok másképp tenni. :D

"az pedig hogy 20K hand minta-e, nem hit, hanem matematika kérdése." Amikor még nem játszottam 100on, már akkor is tudtam, hogy verem a mezőnyt. Most meg már biztos vagyok benne. Játszok már annyi ideje, hogy egy ilyen egyszerű kérdésben jól belőjjen a helyzetem.

Csak lehet ez nem elég, mivel lehet 26dikán bomba robban itthon. Akkora van időzítve a balhé.

A konzervatív szüleimmel meg kell ettenem azt, hogy én megyek plasztikai műtétre ( orr korrekció ), akkor már azt is honnan van ennyi pénzem, mivel nem tudják, hogy pénzbe játszok és ráadásul azt se tudják, hogy szétvan varva az egész hátam.

infó: amikor évekkel ezelőtt kilövettem a fülem, anyám majdnem kitgadaott. Amikor kimelíroztattam egy picit a hajam, másnap hozta a barna hajfestéket. A tetoválásról az a véleménye, hogy sittes és buta emberek csinálják. Tovább szerencsejátékozok. Ha ezt megtudják így mind akkor nem sok esélyt adok annak, hogy nyugodtak lesznek a napjaim....

Nah mind1... nem írok már...

ha valakit érdekel, majd ír.

üdv

Valetudox
2010. ápr. 11. 1:07

Magyarorszagon havi 100k bol meglehet elni alberletben. Ha a mostani rollodbol kivennel annyit (esetleg +100k t kersz a kauciora) akkor onerobol osszehozhatnad nl50 en a thaifoldi utra a penzt. Ha tenyleg olyan jo vagy, siman osszefog jonni.

hosocske
Válasz Valetudox kommentjére
2010. ápr. 11. 1:18

Valetodux+1 szeptemberre össze tudnád grindolni ha kicsit szorgalmasab vagy, és tényleg hiszle benne hogy ennyit tudsz nyerni:)

A biztosíték a szavam ami ér valamit, mivel már régóta fórumtag vagyok és az, hogy aprópénzért nem fogom magam offolni örökre a pókeres körökből, csak azért mert nincs kedvem visszaadni.

5000 dollár sztem nem sok embernek aprópénz:)

panamaa
Válasz hosocske kommentjére
2010. ápr. 11. 1:25

És ugye ott van az ominózus addict eset....Nem hozzá akarlak hasonlítani, de a bizalom ilyen esetekben nagyon gyengül.

JasonBourne
Válasz panamaa kommentjére
2010. ápr. 11. 1:34

És ugye ott van az ominózus addict eset....

Emiatt ez bizony nem a legjobb időzítés...

Amúgy miért 26.-a?

Ha eltolod pár hónappal a"balhét", és oly jó vagy ahogy mondod, simán megerősítheted a rollod, és összegrindolhatod a zsét.

Matt Coburn
Válasz panamaa kommentjére
2010. ápr. 11. 1:37

Méghogy orrplasztika. Fogadok, hogy nemváltáson gondolkozol. lebeszélnélek róla, nőként is ugyanúgy fog nőni a borosta! :)

Élő ügyfélszolgálat