Zoli bölcsen szólt.
Mo-on is lehet olcsón lakást találni.Nekem is van kiadó házam otthon 55k+rezsi.
De a mai világban elég olcsón lehet jó albit találni.
Ha 1000-15000$-t össze tudsz szedni havonta,abból Mo-n is meg lehet élni.
zoleee +1
Nem fog ártani a szülői szigor :)
+1,2 év munka is jót tenne :)
Illetve szerintem próbáld ki magad másik teremben is.
(tőzsde: a nagybetűs hosszútáv ott kezdődik. Megértem az álmodozásodat, de ebből is látszik, hogy ki nem próbált dolgokban reménykedsz)
plastikman0 stakert és/vagy hitelezőt keres! (nagyon komolytalan)
a bankroll problémákat nem tudom felfogni. ha vki pl. 4PTBB/100 tud NL50-en, és játszik napi 4 órát 6 asztalon, akkor:
25 (nap/hó) * 4 óra * 500 hand/óra = 50.000 hand / hó
500 * 4 usd = 2000 usd (4PTBB/100)
+ rakeback = 500 usd (sima 27% FTP rb)
összesen: 2500 usd/hó ami majdnem 500 K huf.
mindezt napi 4 óra játékkal....
A helyedben keresnék egy pokerlakást,ahol grindelhetnétek,plusz egymás játékát javítva fejlődhetnétek(ha jól tudom van már ilyen).
Thaiföld nem megoldás,plusz adósságba vernéd magad,ami plusz teher.
Ha a szüleid elől "menekülsz",pont elég egy ilyen albi:független leszel,költségek megoszlanak,tanulhatsz is,stb,stb.
Megfontolnám a dolgot,de van itt egy thaiföldes topik is vhol,nézd át,azt is.
GL
en se javaslom ezt a kolcsonkerest. Gyakorlatilag ha 50-en nyero vagy, akkor semmi gond nem lehet egy albiba elmenni. Bár ez se biztos, hogy, ez is feltetlen szukseges, de ez a te eleted, te szuleid, de nem tanacsolom, hogy elmergesedjen a viszony a szulokkel. De amugy meg, pl. en a nyarra gondoltam egy 3-4 hetes balcsis grindelest. thaifoldre meg szeptemberben tuti, hogy megy ki par ember innen is, ha minden ugy jon ossze, en is tervezem.
+1 és:
Egyre érdekesebb infók :D No offense, de azokkal amit ide leírtál biztos nem segítetted elő azt, hogy stakert találj. Olyan hirtelen ötletnek tűnik, az egész, nincs átgondolva. A szavak közül lejön, hogy nem vagy még megérve erre az egészre. Ne haragudj, hogy ilyen keményen fogalmazok, de valahogy felelőségemnek érzem, hogy kinyissam a szemed.
- alapból nem kellett volna írnod, semmi privát infót magadról.
- sokkal inkább száraz tényeket az eddigi munkaságodról
- az esetleges staker első kérése általában egy videó, amivel a jelenlegi játékodat megnézheti (egy jó játékos/staker ebből tud a legtöbb következtetést levonni)
- + az hogy igazából nem is vagy gondba, hanem "luxus" problémáid miatt gyakorlatilag előre akarod felvenni a munkádért a pénzt, nem vall egy ésszerű megbízható emberre (ezzel nem mondom azt, hogy te nem vagy az, de biztos nem ez jön le a kivül álló számára)
Szvsz helyes lépések:
- felejtsd el egyelőre Thaiföldöt
- ha ennyire nem egyeznek a nézeteid a szülőkkel, jobb tovább állni
- grindolj össze elősször vagy 20k dollárt és utánna saját tőkéből valósítsd meg a terveid (NL50-en is meglehet csinálni, szorgalommal 1 év alatt)
A legjobbakat!
Az előbb még mintha hosszabb lett volna ez a topic. Mi van, működésbe lépett a cenzúra? :D
Tőzsde: szerinted ott minden egyszerű? Azt is több évig kell tanulni és csak nagyon kis része lesz nyereséges.
Gondolatébresztőnek a tőzsdével kapcsolatban:
Piac : - A tőzsde egy aranybánya? - Tévhitek és buktatók - ecoline.hu
Nekem is az jön le az egészből, hogy semmit nm gondoltál át.
update?