Végigolvastam a topicot, de nem értem miért jó neked ha adósságba vered magad csak h kimehess thai-ba még ha annyira olcsó is ahogy mondják. Vissza nl50re aztán meg ha "kitagad" a család lehet menni albérletbe, ha tényleg olyan jó vagy pár nl50es hónap alatt egyenesbe jöhetsz, minek ezért elutazni a világ másik felére.
És ugye ott van az ominózus addict eset....Nem hozzá akarlak hasonlítani, de a bizalom ilyen esetekben nagyon gyengül.
orrplasztika, hajmelír, fülbevaló... lolbazdmeg. asszem Matt Coburn mondta ki az igazságot. :(
orrplasztika, hajmelír, fülbevaló... lolbazdmeg. asszem Matt Coburn mondta ki az igazságot. :(
Azert orrplasztika/korrekcio utan sem akkora otlet elmenni az orszagbol. Valoszinueg nagyon jo ha kozelben van az orvos aki csinalta. Magaval a mutettel nem er veget a dolog, utana meg varni kell vele...
Mas esetekben ha barmi problema lep fel vagyonokat kell fizetned. Mire meg elmehetnel addigra meglenne a cash....
hm elsőre nem is fogtam:
- nagyságrendileg annyi pénzt szeretnél kölcsönkérni, amennyit eddig pokerrel kitermeltél alltime
- mindezt arra, hoyg elmenj a világ túlsó felére, mert élni szeretnél végre
ne haragudj, de ez így elég vicces :) (azt is mondhatnám kevesektől kapnál A+ adósbesorolást, ha már a tőzsdét említetted)
az pedig hogy 20K hand minta-e, nem hit, hanem matematika kérdése.
aludd ki magad, aztán újult erővel szedd szét a fisseket
Kösz Zoleee. Majd elválik mi lesz.
Zoli bölcsen szólt.
Mo-on is lehet olcsón lakást találni.Nekem is van kiadó házam otthon 55k+rezsi.
De a mai világban elég olcsón lehet jó albit találni.
Ha 1000-15000$-t össze tudsz szedni havonta,abból Mo-n is meg lehet élni.