Póker Fórum Archívum > Piactér > plastikman0 stakert és/vagy hitelezőt keres! (nagyon komoly)

ooooobi
Válasz Matt Coburn kommentjére
2010. ápr. 11. 2:11

Végigolvastam a topicot, de nem értem miért jó neked ha adósságba vered magad csak h kimehess thai-ba még ha annyira olcsó is ahogy mondják. Vissza nl50re aztán meg ha "kitagad" a család lehet menni albérletbe, ha tényleg olyan jó vagy pár nl50es hónap alatt egyenesbe jöhetsz, minek ezért elutazni a világ másik felére.

nando42
Válasz panamaa kommentjére
2010. ápr. 11. 3:11

És ugye ott van az ominózus addict eset....Nem hozzá akarlak hasonlítani, de a bizalom ilyen esetekben nagyon gyengül.

miért, mi történt?

ooooobi
Válasz nando42 kommentjére
2010. ápr. 11. 3:24
matusow88
Válasz plastikman0 kommentjére
2010. ápr. 11. 4:38

orrplasztika, hajmelír, fülbevaló... lolbazdmeg. asszem Matt Coburn mondta ki az igazságot. :(

hetya
Válasz matusow88 kommentjére
2010. ápr. 11. 9:03

orrplasztika, hajmelír, fülbevaló... lolbazdmeg. asszem Matt Coburn mondta ki az igazságot. :(

Orrplasztika és orr korrekció, lehet az eljárás hasonló, de a kettő nem ugyanaz. Te viszont nem tudod az okot és a miértet.

plastikman0
Válasz matusow88 kommentjére
2010. ápr. 11. 9:14

Nah lebuktam, hogy nőnek akarom kint operáltatni magam :D

Azt is hozzá tenném, hogy félhosszú a hajam. :D

Valetudox
2010. ápr. 11. 9:21

Azert orrplasztika/korrekcio utan sem akkora otlet elmenni az orszagbol. Valoszinueg nagyon jo ha kozelben van az orvos aki csinalta. Magaval a mutettel nem er veget a dolog, utana meg varni kell vele...
Mas esetekben ha barmi problema lep fel vagyonokat kell fizetned. Mire meg elmehetnel addigra meglenne a cash....

Zoleee
Válasz titcar kommentjére
2010. ápr. 11. 9:36

hm elsőre nem is fogtam:
- nagyságrendileg annyi pénzt szeretnél kölcsönkérni, amennyit eddig pokerrel kitermeltél alltime
- mindezt arra, hoyg elmenj a világ túlsó felére, mert élni szeretnél végre

ne haragudj, de ez így elég vicces :) (azt is mondhatnám kevesektől kapnál A+ adósbesorolást, ha már a tőzsdét említetted)

az pedig hogy 20K hand minta-e, nem hit, hanem matematika kérdése.

aludd ki magad, aztán újult erővel szedd szét a fisseket

+1 és:

Egyre érdekesebb infók :D No offense, de azokkal amit ide leírtál biztos nem segítetted elő azt, hogy stakert találj. Olyan hirtelen ötletnek tűnik, az egész, nincs átgondolva. A szavak közül lejön, hogy nem vagy még megérve erre az egészre. Ne haragudj, hogy ilyen keményen fogalmazok, de valahogy felelőségemnek érzem, hogy kinyissam a szemed.

- alapból nem kellett volna írnod, semmi privát infót magadról.
- sokkal inkább száraz tényeket az eddigi munkaságodról
- az esetleges staker első kérése általában egy videó, amivel a jelenlegi játékodat megnézheti (egy jó játékos/staker ebből tud a legtöbb következtetést levonni)
- + az hogy igazából nem is vagy gondba, hanem "luxus" problémáid miatt gyakorlatilag előre akarod felvenni a munkádért a pénzt, nem vall egy ésszerű megbízható emberre (ezzel nem mondom azt, hogy te nem vagy az, de biztos nem ez jön le a kivül álló számára)

Szvsz helyes lépések:

- felejtsd el egyelőre Thaiföldöt
- ha ennyire nem egyeznek a nézeteid a szülőkkel, jobb tovább állni
- grindolj össze elősször vagy 20k dollárt és utánna saját tőkéből valósítsd meg a terveid (NL50-en is meglehet csinálni, szorgalommal 1 év alatt)

A legjobbakat!

plastikman0
Válasz Zoleee kommentjére
2010. ápr. 11. 9:40

Kösz Zoleee. Majd elválik mi lesz.

1blackknight
2010. ápr. 11. 10:13

Zoli bölcsen szólt.
Mo-on is lehet olcsón lakást találni.Nekem is van kiadó házam otthon 55k+rezsi.
De a mai világban elég olcsón lehet jó albit találni.
Ha 1000-15000$-t össze tudsz szedni havonta,abból Mo-n is meg lehet élni.

Élő ügyfélszolgálat