Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Ki a legjobb magyar játékos?

makalele88
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. márc. 17. 16:17

szerintem én vagyok a legjobb

iKeksz
2013. márc. 17. 16:50

Szerintem meg még nem született meg

Palesz76
Válasz Royalize kommentjére
2013. márc. 17. 17:15

lol, közel sem, az uni-s versenyekről való tweetek kicsit ferde képet adnak a helyzetről. Az uni-ban lehet hogy a legjobbak között vagyok, de ott nem indulnak hazánk legjobbjai.
Ha élő mtt, akkor sztem a két Birs, T.Ricsi, Béla. Nehéz megmondani ezek között a sorrendet.

Szóval , ha te vagy az Universum legjobb játékosa akkor bátran nevezlek kis hazánk legjobbjának :)

Ès különben is ki a jobb Messi vagy C. Ronaldo?(és ha Puskás?)....
Ha döntèst kell hozni: a legjobb játèkos mindig az aktuális magyar bajnok!

QQ-Gigolo-7
2013. márc. 17. 17:54

Am ennek a topiknak így ebben a formájában nem sok értelme van, végig olvastam a kommenteket, és rengetegen csak arra tudtatok szavazni aki az akadémiáén mozgott vagy a hírtekből tudtok róluk, de pl nem igazán imseritek sem a kármán tesókat, se royalizet, vagy totyát....
így elég nehéz hiteles szavazást létesíteni.

balu999
2013. márc. 17. 18:00

Ráadásul a HS CG-sek sz@rnak a forumra.

Pat
2013. márc. 17. 18:30

Verseny: ha nem 15-20 asztalos multitable játékról van szó, akkor breeth. Kiemelkedő eredmények, nagyon kemény pre- és postflop játék, remek HU skillek. A magyar Djk.

HU sng: annyi világszínvonalú heads uposunk van, hogy itt a legnehezebb kiemelni egy embert. Szerintem hajszálnyival loveplus ma a legjobb, itt persze közrejátszhat a személyes érintettség miatti elfogultság, de az ő rendkívül komplex gondolkodásmódját és nickjeit ismerem a különböző siteokon, ill. ha eredményeket nézünk, akkor is jó esély van rá, hogy ő csinálta eddig a legtöbb pénzt HU-val (hangsúlyozom, a többi nagymenőnek - lazyduck, gorcsev, sawweee stb-stb. - nem ismerem minden nickjét és ezáltal a pontos profitjukat).

redoubtable
Válasz QQ-Gigolo-7 kommentjére
2013. márc. 17. 18:50

Am ennek a topiknak így ebben a formájában nem sok értelme van, végig olvastam a kommenteket, és rengetegen csak arra tudtatok szavazni aki az akadémiáén mozgott vagy a hírtekből tudtok róluk, de pl nem igazán imseritek sem a kármán tesókat, se royalizet, vagy totyát....

Nekik pont semmi közük a pókerelithez.

möster
2013. márc. 17. 18:56

AkkezdetPhia <---- nem biztos, hogy a legjobb, de hogy a legjószívűbb az tuti :)

AkkezdetPhia Poker Player Ranking and Stats at PartyPoker

silee21
Válasz balu999 kommentjére
2013. márc. 17. 18:57

Ráadásul a HS CG-sek sz@rnak a forumra.

Ígérem, én még maradok egy darabig...:rolleyes:

Sogron22
Válasz QQ-Gigolo-7 kommentjére
2013. márc. 17. 19:03

Már a kérdés is értelmetlen...túl leegyszerűsíti ezt a témakört....és nem is lehetne mindenkinek megfelelő kritérium rendszert felállítani....
Mert mondjuk az MTT-t játszóknál lehetne a nettó nyereség nagysága (érdekes lenne), bemondásra, ki hiszi el?...+mindenki titkolózik...

A CG meg nincs hitelesen auditálva, szintén bemondásra?...
NLTH, Omaha, vagy más játék is bele számít???...
Szóval csak kedvencek lehetnek, akiknek tetszik a stílusa, habitusa....
(viszont tisztelni lehet játékosokat, Tóth Lacival még játszottam, amikor még a royalban tolta a 6k versenyeket és ezerkilóval könnyebb volt:))....de komolyan gondolta, és meg is lett az eredménye)
Lehetne Ő is....

Élő ügyfélszolgálat