Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Ki a legjobb magyar játékos?

kukabokor
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. márc. 17. 13:49

:))Tóth Ricsi a favorit

2tiWinner
Válasz titcarFTW kommentjére
2013. márc. 17. 14:01

De szinte mindig odaér ITM-be és vagy megnyeri vagy lemákolják.

Tudom, nem állítom, hogy nem jó, csak lecsaphatatlan volt... De az itthoni ultrasoft fieldben, azért nem igényeltetik olyan őrült nagy skill/edge...

Érdemes a nemzetközi wineket vagy online eredményességet nézni, de kb minden 2. hsz-ásban le van írva, hogy lehetetlen ilyet kijelenteni. Akkor már inkább eredményességben mérjük és minimum 2-3 éves pályafutást figyelembe véve. De ha a legjobb helyett is azt mondanám, hogy nagyon ért hozzá (mint sokan a fórumokon.. :) )és akkor egy Iteo-t választanék, aki elég széles spektrumon (8-game/horse) játssza jól a pókert csak a nevét nem tudja begépelni regisztrálásnál...

rigopisti
2013. márc. 17. 14:02

nem kérdés, Bajusz (:

Slynzor
Válasz kukabokor kommentjére
2013. márc. 17. 14:50

:))Tóth Ricsi a favorit

nem félsz a global bantól? :)

Holdenper
Válasz naggeri kommentjére
2013. márc. 17. 14:57

összességében Luigi +1. Szerintem CG-ben ő a legösszetettebb ha az összes területet nézzük, plusz MTT eredményei sem "elhanyagolhatóak".

Luigi a magyar FilÁjvi:cool:

Guguska
2013. márc. 17. 14:59

Bélabácsi

1blackknight
Válasz Guguska kommentjére
2013. márc. 17. 15:01

Én vagyok a legjobb,csak még nem jött ki a hosszútáv.

Royalize
Válasz titcarFTW kommentjére
2013. márc. 17. 15:20

Élő torna Royalize

lol, közel sem, az uni-s versenyekről való tweetek kicsit ferde képet adnak a helyzetről. Az uni-ban lehet hogy a legjobbak között vagyok, de ott nem indulnak hazánk legjobbjai.
Ha élő mtt, akkor sztem a két Birs, T.Ricsi, Béla. Nehéz megmondani ezek között a sorrendet.

2tiWinner
Válasz Royalize kommentjére
2013. márc. 17. 15:27

lol, közel sem, az uni-s versenyekről való tweetek kicsit ferde képet adnak a helyzetről. Az uni-ban lehet hogy a legjobbak között vagyok, de ....

Csak szerényen! :) De elismerem, hogy ott vagy a top80%-ban! :)

Royalize
Válasz 2tiWinner kommentjére
2013. márc. 17. 15:29

Csak szerényen! :) De elismerem, hogy ott vagy a top80%-ban! :)

Köszönöm!

Élő ügyfélszolgálat