Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Ki a legjobb magyar játékos?

ZoliHUN
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. márc. 21. 17:55

Ma olvastam az eddigi legjobb megközelítést, nagyon jó a kő-papír-olló hasonlat! "A pókeres közösségben közkedvelt vitatéma, hogy ki a legjobb. Hiszel az ilyesmiben, hogy létezik egy legjobb játékos?

A póker furcsa. Leginkább a kő-papír-ollóra hasonlít. Valaki megver valaki mást, aki legyőz egy harmadikat, aki viszont az elsőt alázza le. Vannak, akik nyilvánvalóan jobbak másoknál, akik gyorsabban alkalmazkodnak. Szerintem a legtöbb esetben, ha valaki meg is nyeri az első 5.000 leosztást, hosszútávon a másik jobbnak bizonyulhat, ha alkalmazkodik az ellenfeléhez.

Nem nagyon hiszem ugyanakkor, hogy van egy konkrét játékos, aki a legjobb egy játéktípusban. Akkoriban sem volt ilyen, amikor még játszottam. Mindenki követ el hibákat, elég csak egy rosszabb napjukon játszani ellenük. Sokszor, ha valakiről úgy gondolod, hogy nagyon jó, kiderül, hogy csak eszméletlen hotrunja volt ellened. Régebben, már nem emlékszem, ki volt az, de játszottam valaki ellen heads-upot és úgy éreztem, hogy nagyon jó játékos. Beszélgettem róla a barátaimmal, akik viszont mind borzasztónak gondolták. Újra játszottam ellene és egy idő után észrevettem, hogy csak mázlija volt minden leosztásban. A póker egy vicces játék, amiben az ilyesmi előfordulhat. Szerintem lehetetlen megmondani, ki a legjobb, persze azt mondjuk meg lehet nézni, ki nyeri a legtöbbet. Ugyanakkor ez sem jelent sokat." - Scott Palmer (URnotINdanger2)

benjoe
2013. máj. 26. 21:58

Valaki tud valamit hogy Luigival mi van?

rockett
Válasz benjoe kommentjére
2013. máj. 26. 22:11

Valaki tud valamit hogy Luigival mi van?

Máltáról játszik, SCOOPot tolja rendesen :)

HarlanPratt
Válasz rockett kommentjére
2013. máj. 26. 22:14

Nem máltáról tolja,csak van máltai címe....

Royalize
Válasz mario1212 kommentjére
2013. máj. 27. 14:00

azt sem érdemes elfelejteni, hogy ez nem egy egzakt tudomány, egyszerűen nem lehet egyértelműen megállapítani ki a legjobb, szóval valójában jó nagy hülyeség az egész topic :))

De azt, hogy ki a második legjobb, már elég egyértelműen meg lehet határozni. Nem, Márió?

bellaurora
2013. máj. 27. 14:06

Én szerintem a legjobb kockapoker a 125k mtt-jével! :)

SharkScope - Online and Live Poker Statistics

benjoe
Válasz HarlanPratt kommentjére
2013. máj. 27. 23:15

Nem máltáról tolja,csak van máltai címe....

Köszönöm szépen! Csak mert mostanában nem igazán hallottam róla, ezt a máltai címről tudtam amúgy! De thx! :)

vadallat
2013. máj. 27. 23:21

nem pontos a kérdés. eleve egy cash game játékost nem lehet összehasonlítani egy csak mtt-t játszóval. mindenki a saját kategóriájában a jó...

kidelpiero
Válasz vadallat kommentjére
2013. máj. 28. 0:18

nem pontos a kérdés. eleve egy cash game játékost nem lehet összehasonlítani egy csak mtt-t játszóval. mindenki a saját kategóriájában a jó...

Én például a saját kategóriámban rossz vagyok. :/

vadallat
Válasz kidelpiero kommentjére
2013. máj. 29. 0:25

Én például a saját kategóriámban rossz vagyok. :/

cash gameben vagy mtt-ben? nem para, azért van ez az oldal hogy jobb lehessen az ember. sok szívesen segítő ember van itt.

Élő ügyfélszolgálat