Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > A pókerprofi, aki utál pókerezni - interjú csiga19794-gyel

RobThePirate
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. ápr. 1. 20:23

Végtelenül szimpatikus srác ez a csiga "tizenkilencezer-hétszázkilencvennégy", jó helyre ment az a jp. Köszönjük az interjút!

Palesz76
2021. ápr. 1. 22:46

Good Luck

Palesz76
2021. ápr. 1. 23:07

Azt gondolom, hogy ez az interjú bemutatta csiga héját. Sokan ismerik a fórumról, és sokan személyesen is.
Nem fogom dicsérni, mert tudja hogy hazudnék.

Büszkeséggel tölt el, hogy a "világ egyik legnagyobb vízilabda tehetségét" többször is elvertem víz alatti, feletti úszásban, célbadobásban.
Büszkeséggel tölt el, hogy láttam játszani többször és bizonyíthatom, tényleg kutyaűtő.
Büszkeséggel tölt el, hogy ismerem az emberi oldslát, az apai dolgait. Ismerem mint egy példaértékű embert.
Büszkeséggel tölt el, hogy reggel 6 kor nekem szólt elsőnek a nyereményről.
Büszkeséggel tölt el, hogy úgy beszél a pókerről, ahogy azt szerintem kezelni kell a profi pókereseknek.
Büszkeséggel tölt el, hogy összetartja a kunadacsi csoportot.
Büszkeséggel tölt el, hogy barátjaként tekint rám.
Büszkeséggel tölt el, hogy tudom, most megkonnyezi amit írtam.

Büszkeséggel tölt el, hogy tudom én vagyok a világon mindenben a második legjobb.

��

VTomi24
2021. ápr. 2. 0:10

Végtelenül szimpatikus srác ez a csiga "tizenkilencezer-hétszázkilencvennégy", jó helyre ment az a jp. Köszönjük az interjút!

Ne már, álneved is van? :D

van Gerwen
Válasz Palesz76 kommentjére
2021. ápr. 2. 0:15

A f@szomat, nem hittem volna, hogy valaha ilyet írok, de az interjú alapján szimpatikus ez a puhatestű inas. Mondjuk amikor megszólaltál, hangosan megnevettem, mintha valami 15 éves beszélne. GL és grat a jackpothoz, bár amikor olvastam a hírt, én is átéltem egy kisebbfajta infarktust. :)

WINAMAXDONK
2021. ápr. 2. 1:54

Seggnyaló üzemmódba kapcsoltál? Idő kérdése volt hogy megérkezzen a keselyű egy kis apróért

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2021. ápr. 2. 2:36

Lebuktam, ezt most jól látod félnótás csatlósom, bízom benne, hogy ekkora nyeremény után megdob egy rekesz tőbányaival vagy legalább egy tibiatya fröccsel a tehetős lakinas.

Gizdalord
2021. ápr. 2. 3:21

Nagyon ****án elmondott interjú volt ez. Mindenki aki rég óta benne van kb ugyan ezt érzi. A többi meg aki hinti a szart még valszeg annyira az elején van, hogy álmodozik.

Az interjúztató is kicsit ebben a cipóben járrt, valahogy úgy éreztem nem megy át neki az amiről a Csiga dumál. Nem azt hogy nem érti, hanem hogy az érzést úgy egészben nem látja, hogy ez is csak egy munka, méghozzá egy ***** nagy trágyadomb fostartály munka amibe telibe szopod a ****t állandóan de valahogy mégis termel.

Ez kb a netes grindolás.

Csak amikor én írok ilyesmiről akkor "hülye gyerek legyél már tisztelettel a játék felé" meg az egyéb hintések vannak.

Zsír interjú volt. Thx for Csiga and for PA a dologért.

maxzol22
2021. ápr. 2. 3:40

Nagyon emberi es oszinte inteju lett.
Ja es Erdekes is :)

ugy erzem jo helyre ment a nyeremeny.

Tovabbi jo szerencset Csiga , es azert vigyazz magadra
tudom nagy kozhely , de az egeszseg a legfontosabb

VarszegiTa
2021. ápr. 2. 8:03

Köszi az interjút és az őszinteséget!
Én azt sajnálom, hogy Magyarországon majdhogynem titkolni kell ezt a hivatást. Pedig aki komolyan csinálja szerintem ugyanolyan sportember, mint egy atléta, egy sakkozó, vagy teniszező. Ez mentális sport és úgy gondolom, hogy igen is fel lehet vállalni és büszkének lehet lenni rá annak, aki úgy érzi profi módon űzi. Gl Mindenkinek!

Élő ügyfélszolgálat