szakítottam én is időt és meghallgattam. jó kis interjú lett!
@csiga19794:
"-Mik a pókeres céljaid?
-Minél hamarabb abbahagyni"
Csak háttérzajnak kapcsoltam be, de aztán marha jókat derültem rajta. Hatalmas forma vagy :D
Én is azt érzem az elmúlt időszakban, hogy utálom mint a szart és, ha nem keresnék vele jól akkor már hagynám a picsába az egész pókert. Ugyanakkor eszembe jutnak az ezt megelőző fogdás évek. A dögszagú rivós "rejtett erőforrások", a szellemi fogyatékos utasítások, amiket havi 170000-ért csináltam és mindig arra jutok, hogy mégsem annyira idegőrlő ez a póker.
Respekt az őszinteségedért és köszönjük a "kitárulkozást". :)
Hallgatva az interjút még egyszer megköszönöm akkor a Jóistennek - annak ellenére hogy legalább ugyanannyi éve benne vagyok mint te -, hogy még mindig szeretek játszani és ugyanúgy várom hogy odaülhessek az asztal(ok)hoz.
Mondjuk a többsége nekem live grind, de akkor is. :)
Respekt az őszinteségedért és köszönjük a "kitárulkozást". :)
Hallgatva az interjút még egyszer megköszönöm akkor a Jóistennek - annak ellenére hogy legalább ugyanannyi éve benne vagyok mint te -, hogy még mindig szeretek játszani és ugyanúgy várom hogy odaülhessek az asztal(ok)hoz.
Mondjuk a többsége nekem live grind, de akkor is. :)
Örülök annak, hogy hallhattuk ebben az interjúban az őszinte véleményedet. Köszönjük, hogy évek óta megszervezed a találkozókat, ahol valóban egy baráti társaság alakult ki, ahogy befejeződik egy ilyen találkozó, már várom a következőt.
Én is azt érzem az elmúlt időszakban, hogy utálom mint a szart és, ha nem keresnék vele jól akkor már hagynám a picsába az egész pókert. Ugyanakkor eszembe jutnak az ezt megelőző fogdás évek. A dögszagú rivós "rejtett erőforrások", a szellemi fogyatékos utasítások, amiket havi 170000-ért csináltam és mindig arra jutok, hogy mégsem annyira idegőrlő ez a póker.
gratula!
kendőzetlen őszinte,ritka értékek sajnos "rohadó" világunkban!!
Nézzenek oda! Egy kis időre elvonulok és csiga lesz a sztár az akadémián! Grat a nyereményhez! Mondjuk az interjúban nem sok olyan hangzott el amit már ne hallottam volna!