Hali!
Az nem tűnik fel senkinek hogy a bebiztosított potoknál (ha csak egyik fél kéri) akkor PS-nek érdekében áll hogy a biztosítással élő játékos vigye a potot?! Ez csaláselmétekre ill csalásra adhat lehetőséget.
Pl valaki kikéri a potból a 60% EQ-jét. Ha jól értem amikor a biztosítással élő bukik azt PS a saját zsebéből fizeti (-60%-a potnak), viszont ha nyer akkor a pot egy része (+40%) PS zsebébe megy. Szóval duplán megéri hogy a bebiztosított nyerjen.
Vagy esetleg én nézek be vmit nagyon csúnyán???!
Egy valami szól ellene de az eléggé. A véletlen generátor működéséből adódóan a leosztás már eldőlt mielőtt allin mentek a versenyzők. A pakli ugyanis le van generálva tehát nem akkor dől el az utolsó lap. Nyilván megoldható a dolog informatikai szempontból csak nem éri meg. A véletlen generátor az egyik core komponens és a cseréje marha drága.
Nem szólva arról hogy egy eltérítés nagyon könnyen látható lenne egy akár pár ezres mintából. Nyilván nem fogok meggyőzni senkit, mindenki tudja hogy a föld lapos a terem meg csalik.
miért érné meg? ez csak variaciát csökkent(ene), de mivel 1% a díja, ezért hosszútávon bukod a pot 1%-t, ha kéred sztm.
Meg szep, hogy nem eri meg. Massziv -EV, nem is kerdes.
Kisebb csoda, hogy PS meg csak most koppintotta le az azsiaiaktol.
Egy helyzetet el tudok képzelni amikor hasznos lehet, amikor egy nagy fish-el sikerül all-in kerülni mondjuk 80+ %-al. Ha jól értem a működést, ilyenkor ha lemákol akkor feldupláz ratjunk, de a mi stackünk is növekszik a biztosított %-al (minusz a stars 1%-a ugye)
Ez után deep-en tudunk majd nekimenni a következő handekben, ami akár meg is érheti. Szerintetek ez így működhet?
Egy valami szól ellene de az eléggé. A véletlen generátor működéséből adódóan a leosztás már eldőlt mielőtt allin mentek a versenyzők. A pakli ugyanis le van generálva tehát nem akkor dől el az utolsó lap. Nyilván megoldható a dolog informatikai szempontból csak nem éri meg. A véletlen generátor az egyik core komponens és a cseréje marha drága.
Nem szólva arról hogy egy eltérítés nagyon könnyen látható lenne egy akár pár ezres mintából. Nyilván nem fogok meggyőzni senkit, mindenki tudja hogy a föld lapos a terem meg csalik.
Egy helyzetet el tudok képzelni amikor hasznos lehet, amikor egy nagy fish-el sikerül all-in kerülni mondjuk 80+ %-al. Ha jól értem a működést, ilyenkor ha lemákol akkor feldupláz ratjunk, de a mi stackünk is növekszik a biztosított %-al (minusz a stars 1%-a ugye)
Ez után deep-en tudunk majd nekimenni a következő handekben, ami akár meg is érheti. Szerintetek ez így működhet?
Szia!
Viszont ha PP is bevezeti és nincs hh-d ellenőrizni vagy PS is megszünteti a hh-t akkor is simán megbízunk bennük?
Nagyon nem éri meg. pl a river előtt van mondjuk 75% esélyed hogy megnyerd a potot, ezt a ps neked kifizeti ha kéred, majd még ebből levon 1%-ot, utána meg hiába nyered meg mondjuk a partit a többit már nem kapod meg
Ha a sok EV alatt futó grafikont és sírást és variancia miatti downswing magyarázatot tekintjük, akkor ha minden ilyen esetre kéred-megkötöd a biztosítást, utána el lehet felejteni az EV alatt futok ennyi meg annyi buyinnel panaszokat, mert nem tud majd az ember 1%-nál nagyobb mértékben az EV-je alatt futni.
Csaláshívők, EV alatt futók, paranoiások előnyben.