Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > A PokerStars teljeskörűen bevezette új hűségrendszerét

Pokeradmin
2021. okt. 6. 15:01

A PokerStars teljeskörűen bevezette új hűségrendszerét

Tovább a cikkre

csabadeak
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. okt. 6. 20:24

" A PokerStars azt is elmondta, hogy bizonyos játékosoknál előfordulhat, hogy nem kapnak küldetéseket, "

Ez csak számomra nem teljesen fair? :)

CharlieHarperHu
2021. okt. 6. 21:00

A pokerstars elvett szinte mindeféle visszatéritést, hogy növelje a saját profitját és gondolom rendesen visszaesett a bevételük, ha ezt a lépést meg kellett hozniuk.
Természetesen most is ködösítve, semmi hosszútáv vagy tervezhetőség, kap mindenki jó visszatérítést, hogy az utolsó negyedév jó legyen a vállalatnak...

ProAdel89
2021. okt. 6. 21:59

faxa nekem max 35 jutott :S

Mikkentyű
2021. okt. 6. 23:02

egyszer keresztbetettek nekem, így én soha többet nem megyek vissza... sztem évek múltak már el hogy nem grindelek a starson és ha most 100-110% rbt láttam volna, akkor sem kezdeném el újra!!! Egyszer megszopattatok, innentől nincs több bizalom! Elmentek a szivárványos a.nyétokba .

Vikibaba
2021. okt. 6. 23:58

Az eddigi semmihez képest, ez így nem rossz.
De a Sportfogadási ponttermelésemhez a +40% érdekében pókeres kihívásokat teljesíteni, nos az nem annyira ízlik...

Ibiza
Válasz Mikkentyű kommentjére
2021. okt. 7. 0:10

egyszer keresztbetettek nekem, így én soha többet nem megyek vissza... sztem évek múltak már el hogy nem grindelek a starson és ha most 100-110% rbt láttam volna, akkor sem kezdeném el újra!!! Egyszer megszopattatok, innentől nincs több bizalom! Elmentek a szivárványos a.nyétokba .

https://www.youtube.com/watch?v=JFJXmsoIHEo&t=37s

Mikkentyű
2021. okt. 7. 1:16

Ibiza, nem hiszem hogy öngyilkosság ha az ember elvi kérdéseben az elvei mellett marad minden körülmények közt... ha másképp gondolod akkor menj feleségül mészáros lőrinchez....

Gizdalord
2021. okt. 7. 4:56

És itt mutatkozik be a kapitalizmus és a moralitás közti végtelen szakadék.

Ami morálisan, emberileg, lelkileg helyes, az le van nézve, meg van vetve, öngyilkosságnak van beállítva, mert a szent cél a tőkeszerzés felül kell írjon mindent XD

Pontosan így működik a világ és pontosan ezért tart ott ahol és megy egyre mélyebben lefele!

Orang3J3ws99
Válasz Mikkentyű kommentjére
2021. okt. 7. 6:28

"Ibiza, nem hiszem hogy öngyilkosság ha az ember elvi kérdéseben az elvei mellett marad minden körülmények közt... ha másképp gondolod akkor menj feleségül mészáros lőrinchez...."

Én elvenném :D

Élő ügyfélszolgálat