Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Breaking news - danfiu-t is bannolták a PokerStarson!

d-_-b
Válasz Pokeradmin kommentjére
2015. okt. 7. 0:39

ejha!

danfiu
2015. okt. 7. 1:10

Hi all!

Varunk a levelekre pokerstarstol, de 100% ig tiszta vagyok es igazolni is tudom. Remelem nem lesz problema es visszakapom az accomat..es nem a scripteles miatt lettem kitiltva, mert a scripteles tiszta dolog stars szemszogebol. Majd irok ha van valami

danfiu

EUBANK
2015. okt. 7. 1:13

Szánalmas a ps.... és az a legnagyobb baj, hogy a fulltiltet is teljesen tönkre vágták.

svajcifiu
Válasz danfiu kommentjére
2015. okt. 7. 1:19

Hi all!

Varunk a levelekre pokerstarstol, de 100% ig tiszta vagyok es igazolni is tudom. Remelem nem lesz problema es visszakapom az accomat..es nem a scripteles miatt lettem kitiltva, mert a scripteles tiszta dolog stars szemszogebol. Majd irok ha van valami

danfiu

Azert erdekes lenne az ugy szempontjabol hogy miert lett kitiltva makeranyu...

lecso10
Válasz svajcifiu kommentjére
2015. okt. 7. 7:16

Azert erdekes lenne az ugy szempontjabol hogy miert lett kitiltva makeranyu...

Szól egy haverod,hogy vidd már el valahova,m el kell intéznie valamit, de nincs kocsija. Elviszed ahova kéri, leparkolsz, ő elmegy elintézni a dolgát,max 20 perc, te megvárod és hazaviszed. Este jön érted a tek, mert a haverod bankot rabolt. Hogyan bizonyítod, hogy ártatlan vagy? :)

Netrol
Válasz svajcifiu kommentjére
2015. okt. 7. 7:25

En is mellette vagyok, jo otlet.
Lehetne szervezni egy 24 oras tiltakozo sztrajkot amihaz csatlakozhatnanak a magyar PS regularok.

Egy PS regulár sem csatlakozna, mert akkor az ő számlájukat is kapcsolatba hozzák velük és aztán itt a jó indok, hogy bannolják a nyerő magyarokat az oldalról! Sajnos ez az akció halott ötlet!

TedHeris88
2015. okt. 7. 7:33

es nem a scripteles miatt lettem kitiltva, mert a scripteles tiszta dolog stars szemszogebol.

danfiu

Szia!

Néhány napja tilos a scripteles.

danfiu
Válasz TedHeris88 kommentjére
2015. okt. 7. 8:19

Szia!

Néhány napja tilos a scripteles.

Hali!

Csak a spines scriptelest tiltottak be , siman lehet meg

Two Plus Two Poker Forums - View Single Post - 3rd Party Software on PokerStars: Proposed Rule Changes

lecso10
2015. okt. 7. 8:27

Hali!

Csak a spines scriptelest tiltottak be , siman lehet meg

Two Plus Two Poker Forums - View Single Post - 3rd Party Software on PokerStars: Proposed Rule Changes

Miért veszed biztosra,hogy akinek kölcsönadtad a géped, nem csinált a nevedben (az accountoddal) valamit? Lehet, csak feltelepített egy scriptet amit ő használt a saját accountjával, és a progi meg olyan,h elindul magától, így akkor is, amikor te is játszottál megint azon a gépen. Ez csak egy ötlet. Valami olyasmi lehet a háttérben,amit nem tudnak rád bizonyítani, a levélben is úgy fogalmaznak,h mert kapcsolatba hozható vagy xy-al. Ő mit követett el?

VTomi24
Válasz lecso10 kommentjére
2015. okt. 7. 8:41

Miért veszed biztosra,hogy akinek kölcsönadtad a géped, nem csinált a nevedben (az accountoddal) valamit? Lehet, csak feltelepített egy scriptet amit ő használt a saját accountjával, és a progi meg olyan,h elindul magától, így akkor is, amikor te is játszottál megint azon a gépen. Ez csak egy ötlet. Valami olyasmi lehet a háttérben,amit nem tudnak rád bizonyítani, a levélben is úgy fogalmaznak,h mert kapcsolatba hozható vagy xy-al. Ő mit követett el?

Igen ez itt a kérdés, ezt írhatnád meg Dánfiú

Élő ügyfélszolgálat