ejha!
Hi all!
Varunk a levelekre pokerstarstol, de 100% ig tiszta vagyok es igazolni is tudom. Remelem nem lesz problema es visszakapom az accomat..es nem a scripteles miatt lettem kitiltva, mert a scripteles tiszta dolog stars szemszogebol. Majd irok ha van valami
danfiu
Szánalmas a ps.... és az a legnagyobb baj, hogy a fulltiltet is teljesen tönkre vágták.
Hi all!
Varunk a levelekre pokerstarstol, de 100% ig tiszta vagyok es igazolni is tudom. Remelem nem lesz problema es visszakapom az accomat..es nem a scripteles miatt lettem kitiltva, mert a scripteles tiszta dolog stars szemszogebol. Majd irok ha van valami
danfiu
Azert erdekes lenne az ugy szempontjabol hogy miert lett kitiltva makeranyu...
En is mellette vagyok, jo otlet.
Lehetne szervezni egy 24 oras tiltakozo sztrajkot amihaz csatlakozhatnanak a magyar PS regularok.
es nem a scripteles miatt lettem kitiltva, mert a scripteles tiszta dolog stars szemszogebol.
danfiu
Szia!
Néhány napja tilos a scripteles.
Hali!
Csak a spines scriptelest tiltottak be , siman lehet meg
Two Plus Two Poker Forums - View Single Post - 3rd Party Software on PokerStars: Proposed Rule Changes
Miért veszed biztosra,hogy akinek kölcsönadtad a géped, nem csinált a nevedben (az accountoddal) valamit? Lehet, csak feltelepített egy scriptet amit ő használt a saját accountjával, és a progi meg olyan,h elindul magától, így akkor is, amikor te is játszottál megint azon a gépen. Ez csak egy ötlet. Valami olyasmi lehet a háttérben,amit nem tudnak rád bizonyítani, a levélben is úgy fogalmaznak,h mert kapcsolatba hozható vagy xy-al. Ő mit követett el?