Miért bannoltak makeranyut?
Fentebb írtátok, hogy a gépet nem lehet külső router mögött megtalálni.
Azért ne felejtsük el, hogy egy védett klienst feltelepítünk, amin játszunk. A PS kliense azt szed le a gépedről amit akar.
Adatvédelmi törvény véd téged, de tudtommal hozzájárulsz a telepítéskor, hogy fényképet készítsen a képernyődről, ránézzen a program files mappádba, stb. Azaz azt csinálhat, és olyan gépadatokat tölthet le, amit csak akar, és nem él vissza vele.
PL: a kliens telepítésekor ha lekéri a géped paramétereit (videókártya, alaplap, winyó, hálókártya, összes adatát sorozatszámmal együtt), hiszen a legjobb élményt akarja beállítani neked.
Nem a levelezésemben turkál, csak a gépemet szkenneli végig.
Nekem volt olyan programom, ami nem ment fel másodjára. Pedig winyó formázás, winyó csere, crack, meg minden, és 5 perc használat után rájött.
Tök jó érv a bankrablós példa, és a családi IP esete is.
Csak megjegyezném, hogy a telekocsival közlekedő (digitáis stoppos kereső) szolgáltatásnál is elkelne a segítség demokrácia terén.
Van olyan magyar, aki Németországba ment, neten felvett pár stoppost egy kis benzinköltség kiegészítésként. Majd a határnál közölték vele, hogy ő embercsempész. Pár hónap után megúszta egy felfüggesztettel, és a kocsiját nem adták vissza. Német ügyvédje jelezte, hogy ez jó, és fogadja el.
Egy normális levél (ami szerintem már danfiu részéről megtörtént) meg egy PA-s és 2+2-es támogatás, a PS felé, biztos, hogy átértékelésre kerül a dolog.
Ez ennél sokkal egyszerűbb, van egy ember aki szerintük csalt, szabályt szegett..., stb a stars logikája (házirendje) szerint, bármelyik játékosa aki bizonyíthatóan kapcsolatban van bármilyen szinten ezzel az emberrel az nem kívánatos lesz, úgymond megbélyegzett. Persze ez egy rettentő szigorú (idióta) hozzáállás a részükről, de emiatt is nagyon kevés az esély hogy megváltoztatják a döntésüket.
Rohadt nehéz ezekből sajnos kimászni.
Engemet Partypoker egyszer azért zárolt, mert egy bónusz kijátszásánál upswingem volt és meggyanúsítottak, hogy összejátszottam (WTF???) más játékosokkal. Mivel csak HU Sng-t nyomtam és megvolt az összes ellenfél neve, így gyorsan ki tudtam nekik mutatni, hogy alig egy-két emberrel játszottam 2 meccsnél többet. Magyar ellenfél meg nem is volt köztük. (Persze ezek az adatok nekik is megvoltak!) Így szó nem lehetett összejátszásról.
Ennek ellenére vagy 2 hónapig nem jutottam a pénzemhez, pedig pár száz $-ról volt csak szó és szerintem max. 5 perc lett volna ellenőrizni az infót.
Remélem danfiu ügyét gyorsan kivizsgálják és megváltoztatják a döntést. Sajnos az ilyen esetek világítanak rá, hogy mennyire ki van szolgáltatva az egyszerű játékos pokersiteoknak.
Engem egyszer azért zárolt a betfair, mert a jelszó elvesztése esetén felmerülő biztonsági kérdésemre (kedvenc személy vagy valami ilyesmi) Hitler volt a válasz :)
Engem egyszer azért zárolt a betfair, mert a jelszó elvesztése esetén felmerülő biztonsági kérdésemre (kedvenc személy vagy valami ilyesmi) Hitler volt a válasz :)
ebből valószínűleg lehet következtetni a terem tulajdonosának vallására
Kissé úgy tűnik kilóg a lóláb, mint amikor a "nőnap miatt" tették át a Sunday Million versenyt, bár az valójában mókásabbnak hangzott.
Én mindig mindenben meglátom a jót, ebben a döntésben, és ebben az indoklásban még gondolkoznom kell rajta.
Annyi meglátásom lenne még pereskedéssel kapcsolatban, hogy ha a világ összes és legmenőbb ügyvédje nekem akarna ebben segíteni, akkor sem gondolom, hogy belevágnék.
Nyomós indok nélkül nem tiltanak ki senkit pont! PS-en és Dánfiún kívül nyilván senki nem fogja megtudni az igazságot.
De nincs ezzel semmi gond mert regel egy másik nicket papa-mama nevén és ennyi. Nekem kb 10 nevem volt ps en mikor melyiken volt kedvem tolni :)) 1x még fel is jelentettem magam ps nek minden nickel de nem történt semmi:)):)):)):))