2+2n van a lényeg. Ha a stars tényleg a bizonyítékok alapján fog ítélkezni, akkor egyértelműen fel kell, hogy oldják. Ha meg csupán ez egy jó indok volt, hogy megszabaduljanak tőle, akkor biztos hogy permanent lesz a ban.
Feketén fehéren le van írva a terms and conditionben, hogy bárkit kitehetnek.
Szorítok neki, habár nem ismerem, csak a 2+2n leírtakat.
Miért veszed biztosra,hogy akinek kölcsönadtad a géped, nem csinált a nevedben (az accountoddal) valamit?
Fentebb írtátok, hogy a gépet nem lehet külső router mögött megtalálni.
Azért ne felejtsük el, hogy egy védett klienst feltelepítünk, amin játszunk. A PS kliense azt szed le a gépedről amit akar.
Adatvédelmi törvény véd téged, de tudtommal hozzájárulsz a telepítéskor, hogy fényképet készítsen a képernyődről, ránézzen a program files mappádba, stb. Azaz azt csinálhat, és olyan gépadatokat tölthet le, amit csak akar, és nem él vissza vele.
PL: a kliens telepítésekor ha lekéri a géped paramétereit (videókártya, alaplap, winyó, hálókártya, összes adatát sorozatszámmal együtt), hiszen a legjobb élményt akarja beállítani neked.
Nem a levelezésemben turkál, csak a gépemet szkenneli végig.
Nekem volt olyan programom, ami nem ment fel másodjára. Pedig winyó formázás, winyó csere, crack, meg minden, és 5 perc használat után rájött.
Egy normális levél (ami szerintem már danfiu részéről megtörtént) meg egy PA-s és 2+2-es támogatás, a PS felé, biztos, hogy átértékelésre kerül a dolog.
Az én gépemet használja az asszony is és én is a PS-en, most akkor én is félhetek nehogy nagy nyerő legyek, mert kitilthatnak?
Az én gépemet használja az asszony is és én is a PS-en, most akkor én is félhetek nehogy nagy nyerő legyek, mert kitilthatnak?
A pereskedéssel az a bökkenő, hogy a PS végfelhasználó licencszerződése alapján Málta joga kizárólagosan az irányadó és kizárólag máltai bíróság előtt lehet pert indítani.
Ami azért kockázatos, mert ott a jogszabályok után a mögöttes jog az angol common law.
Nem hiszem, hogy sok magyar ügyvéd kolléga merne ebben felelősséggel pert indítani.
Én a máltai Szerencsejáték Felügyeletnél próbálkoznék inkább, ha minden kötél szakad.
mit feszül ezen? örüljön,h kell új accountot csináljon, legalább a többi reg kicsit hátrányba kerül ameddig nem ismernek rá, szarja le, pénz ki, vpp bevált, fpp kiszed, és annyi , ha igazi troll lenne csinálna egy accountot ezzel a névvel :D UIFNAD :D
A pereskedéssel az a bökkenő, hogy a PS végfelhasználó licencszerződése alapján Málta joga kizárólagosan az irányadó és kizárólag máltai bíróság előtt lehet pert indítani.
Ami azért kockázatos, mert ott a jogszabályok után a mögöttes jog az angol common law.
Nem hiszem, hogy sok magyar ügyvéd kolléga merne ebben felelősséggel pert indítani.
Én a máltai Szerencsejáték Felügyeletnél próbálkoznék inkább, ha minden kötél szakad.
mit feszül ezen? örüljön,h kell új accountot csináljon, legalább a többi reg kicsit hátrányba kerül ameddig nem ismernek rá, szarja le, pénz ki, vpp bevált, fpp kiszed, és annyi , ha igazi troll lenne csinálna egy accountot ezzel a névvel :D UIFNAD :D
te amolyan zseni vagy?