Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Bréking - a magyar Wild Hungarian a PartyPoker legújabb profija!

kircip
Válasz Pokeradmin kommentjére
2016. okt. 11. 20:19

Sikeres szereplést kívánok !

Nottobe
2016. okt. 11. 20:44

Melyik backing csoportban van?

Masters800
Válasz Nottobe kommentjére
2016. okt. 11. 20:59

melyik backing csoportban van?

brazzers:))

klagyi
2016. okt. 11. 21:36

"Jambrik "Wild Hungarian" Beáta is csatlakozott tehetségeket, egyéniségeket felvonultató szponzorált csapatunkhoz"

Ő tehetség, vagy egyéniség?

Buksisak
Válasz ewoksamurai kommentjére
2016. okt. 11. 21:45

Na ki kurvázza le először?

Én ribancozni akartam, de inkább nem, úriember vagyok. Ezek szerint 15$-on még iszonyat sok fish van, ha ezzel a pocsék játékkal nyerő tud lenni, amit látni szoktam a tviccsén.

RegGeri
Válasz klagyi kommentjére
2016. okt. 11. 21:47

A Party szoftverét, és még annál is használhatatlanabb Replayer-ét még egy ilyen nagykövet vagy ki sem tudja feledtetni. Én kérek elnézést, de nekem nem jön át a egyénisége. Olyan játékbaba tekintete van. Lehet, hogy élőben jobb, és csak a grafikus tolta túl a szemfényvesztést.

sakkos000
Válasz klagyi kommentjére
2016. okt. 11. 21:53

"Jambrik "Wild Hungarian" Beáta is csatlakozott tehetségeket, egyéniségeket felvonultató szponzorált csapatunkhoz"

Ő tehetség, vagy egyéniség?

Látványosság :D

naggeri
2016. okt. 11. 22:38

savanyú a szőlő srácok, sem nagykövetek, sem jó nők nem vagytok

hateAllMss
2016. okt. 12. 0:18

Jó ötlet volt a twitchelés! Szerintem ilyesmi dolog is motiválhatta a közvetítésekben, de ugye, aki mer, az nyer! Sok sikert neki! :)

Palesz76
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. okt. 12. 6:06

Régen nekem is ő jutott, de manapság már az itteni Wildcatfish ugrik be. Én is búza vagyok, mint a donk?

Nem vagy az. Csak vad gondolataid támadtak.
Persze,ha már kopott a térded akkor más a helyzet.

Élő ügyfélszolgálat