Azért nem mindenki akar ám pókerprofi lenni,aki valaha is játszott,még akkor sem,ha stabil nyerő is volt. Lehet,hogy fele annyit keres,mintha pókerezne......és akkor mi van? Aki 3szor annyit tehetne zsebre grindeléssel,mint munkával és nem azt csinálja,akkor már egy i.d.ióta? Ha egy picit is utána nézel Rockettnek,akkor rá fogsz jönni magad is,hogy nem a levegőbe beszélt a pókeres előéletéről.
Az,hogy nem túl szimpi az arc,az más kérdés:) Igaz Papa?:-p
Ne értetlenkedjetek már, rockett túl sokat nyert 50-100$-téten ezért tele lett a töke a pókerrel és kiment dolgozni.És mivel azt is megtudtuk tőle, hogy PS számít csak valamit a többi "gagyi" ezért aki nem hisz neki csekkolja sharkon pokerrockett nickjét majdnem $130/hó.Ha nem tudnák az igazi okot azt hinnénk, hogy inkább-e miatt született a döntés.Hamarosan indítunk egy petíciót amiben aláírásokat gyűjtünk mert sokan érezzük még rajta kívül úgy, hogy a PartyPoker nagyon igazságtalan döntést hozott és rockett sokkal jobb választás lenne mint Wild Hungarian.
Azért nem mindenki akar ám pókerprofi lenni,aki valaha is játszott,még akkor sem,ha stabil nyerő is volt. Lehet,hogy fele annyit keres,mintha pókerezne......és akkor mi van? Aki 3szor annyit tehetne zsebre grindeléssel,mint munkával és nem azt csinálja,akkor már egy i.d.ióta? Ha egy picit is utána nézel Rockettnek,akkor rá fogsz jönni magad is,hogy nem a levegőbe beszélt a pókeres előéletéről.
Az,hogy nem túl szimpi az arc,az más kérdés:) Igaz Papa?:-p
Ha nem sokkal keresel kevesebbet mint pokival akkor jó döntést hoztál.
csak annyira ismerlek, hogy tudtam, hogy az első mondat az első hozzászólás kiemelése lesz, amúgy Beát nem ismered nem? NEM.de érdekes nincs 50$-os tét ps-en nahát köszi. nem mintha számítana de ha már dicsekedsz a 8 éveddel, én régebb óta játszok neten mint te attól még, hogy teleszemeteled ezt az oldalt nem vagy több.
csak annyira ismerlek, hogy tudtam, hogy az első mondat az első hozzászólás kiemelése lesz, amúgy Beát nem ismered nem? NEM.de érdekes nincs 50$-os tét ps-en nahát köszi. nem mintha számítana de ha már dicsekedsz a 8 éveddel, én régebb óta játszok neten mint te attól még, hogy teleszemeteled ezt az oldalt nem vagy több.
Hajrá Bea! Szurkolok a főzőversenyen! "Tegnap" picin múlt,de túléltük! Bea-Timi 1-0 nálam!:-)
Hajrá Bea! Szurkolok a főzőversenyen! "Tegnap" picin múlt,de túléltük! Bea-Timi 1-0 nálam!:-)
Így 30 fölött már nem szponzorálják a pókertermek, hogy ilyen proli vetélkedőkre van szükség, hogy a felszínen maradjon?
A GG/party rak a helyére valami frissebb és üdébb leányzót, akinek cserébe még negyed ennyi dunsztja sincs a pókerről, de eladhatóbb.
A konyhafőnökbe is volt pár éve.