Lord Secret
Válasz Pokeradmin kommentjére
2016. okt. 12. 10:26
Pici irigység van bennem de gyorsan elhesegetem és azt kívánom hogy a legtöbbet hozza ki a dologból!:)
WINAMAXDONK
Válasz Palesz76 kommentjére
2016. okt. 12. 11:25
Nem vagy az. Csak vad gondolataid támadtak.
Persze,ha már kopott a térded akkor más a helyzet.
El nem tudom képzelni ezek Piroslapossal mit össze malackodhatnak ott Egerben.
rockett
Válasz klagyi kommentjére
2016. okt. 12. 12:17
"Jambrik "Wild Hungarian" Beáta is csatlakozott tehetségeket, egyéniségeket felvonultató szponzorált csapatunkhoz"
Ő tehetség, vagy egyéniség?
Azt nem írták ebben a mondatban, hogy bármelyik is lenne, csak azokhoz csatlakozott. :D Komoly tehetség-e, hogy egy gagyi siteon veri a 15$-t? Egyéniség, mert amúgy nincs kismillió másik streamer, vagy youtuber? :D
Buksisak
Válasz Pokeradmin kommentjére
2016. okt. 12. 12:22
wildhungarian, wildcatfish, wildacehun.... nem győzöm követni ki kicsoda:D
ViKsY
Válasz rockett kommentjére
2016. okt. 12. 12:25
egy gagyi siteon veri a 15$-t?
Ha kicsit is ismernéd, akkor tudnád, hogy eddig a PokerStarson játszott.
ceewyl
Válasz rockett kommentjére
2016. okt. 12. 12:28
Azt nem írták ebben a mondatban, hogy bármelyik is lenne, csak azokhoz csatlakozott. :D Komoly tehetség-e, hogy egy gagyi siteon veri a 15$-t? Egyéniség, mert amúgy nincs kismillió másik streamer, vagy youtuber? :D
Persze, persze, és még csúnya is... :rolleyes:
Amúgy komolyan nem értem az embereket, ha egy "robot kockafejűt" vesznek be egy pro teamben, akkor az baj, hogy az nem vonzza be a fisheket.
Amikor meg egy csinos, fiatal hölgyet szerződtetnek, akinek azért van némi köze is az online pokerhez, akkor meg az a baj, hogy miért nem egy HS sng játékos került a helyére???
MrChaotic
Válasz Buksisak kommentjére
2016. okt. 12. 18:25
wildhungarian, wildcatfish, wildacehun.... nem győzöm követni ki kicsoda:D
És akkor még ott van Michelle Wild is, rohadt egy vad világban élünk na.
van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2016. okt. 12. 19:39
El nem tudom képzelni ezek Piroslapossal mit össze malackodhatnak ott Egerben.
Lal, tegnap nem tudtunk buzulni, mert a csaja is ott volt, ellenben megittunk jó pár pálinkát, megoktattam darcban, mert szerencsére ő tövön nem tud dobni, de mégis nyert tőlem 500 HUF-ot, mert ő dobta a legnagyobb tömeget. :(
Netrol
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. okt. 13. 7:11
Lal, tegnap nem tudtunk buzulni, mert a csaja is ott volt, ellenben megittunk jó pár pálinkát, megoktattam darcban, mert szerencsére ő tövön nem tud dobni, de mégis nyert tőlem 500 HUF-ot, mert ő dobta a legnagyobb tömeget. :(
Miért dobáltok a tömegbe, nem túl veszélyes az? Még valakinek kidobjátok a szemét! :D
rockett
Válasz ViKsY kommentjére
2016. okt. 13. 12:37
Ha kicsit is ismernéd, akkor tudnád, hogy eddig a PokerStarson játszott.
Ha ismerném, de nem érdekel, azért starson se nagy varázslat megverni a 15$-os limitet, én ettől nem leszek oda. Az én meglátásom szerint nem tett eddig még kb. semmi értékelhetőt, hogy érdekes legyen.