Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Csalás, mesterséges intelligencia, GTO - botrány van kibontakozóban

Pokeradmin
2020. jún. 17. 17:44

Csalás, mesterséges intelligencia, GTO - botrány van kibontakozóban

Tovább a cikkre

Tony9
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. jún. 17. 18:53

Mekkora poén már, hogy pont ő csinál ebből ügyet, még ha igaz is.. :D

iKeksz
2020. jún. 17. 18:54

Nem lepődnék meg, ha a terem botjai lennének...

Mzsolt86
2020. jún. 17. 22:06

Minden valamire való játékos ezt nyomja... Mit kell erőltetni..

mentalroach
Válasz Mzsolt86 kommentjére
2020. jún. 17. 23:15

47-es wwsf? Kb minden normális regnek ekkora, vagy nagyobb a wwsf statja, ez nem bizonyít semmit, ahogyan a river betsizing sem. Aki fél óránál többet piozott az tudja, hogy riveren többnyire pola sizinggal betelünk rengeteg spotban.

Ettől függetlenül biztos valid a topic.

Pads meg elmehet az @nyjába kb. Amikor a Partynak nyalta a s€ggét a hud tiltásánál, akkor nem jöttek elő a nagy aggodalmai? Jaaa, hogy akkor pénzügyi haszna volt belőle. :)

klagyi
2020. jún. 18. 4:22

Egyik-masik "vadpont" nekem hulyesegnek tunik. Egy jol megirt MI-t nem kell felprogramozni kulon arra, hogy milyen move-ot milyen gyakran alkalmazzon (pl. 6. pontban a Probe Bet River-nel). Pont erre van az MI, hogy ezeket kitalalja.

zo6Hwf
2020. jún. 18. 7:42

Ez volt az egyik legunalmasabb videjó amit láttam. Ha jön a skájnet akkor az unalommal fognak elpusztítani minket nem fegyverekkel mint a terminátorban.

Dino12
2020. jún. 18. 14:31

Nem vagyok túlságosan naprakész. Valaki kifejtené, hogy mi a gond pads-al?

sakkos000
Válasz Dino12 kommentjére
2020. jún. 18. 14:51

Nem vagyok túlságosan naprakész. Valaki kifejtené, hogy mi a gond pads-al?

Vannak nem túl népszerű húzásai. Állítólag ő találta ki Rozvadovban a WSOPE collossus verseny feltöltését amikor látszott hogy messze nem lesz meg a garantált nyeremény alap. Azért mondjuk orrba verhette volna vki aki a saját zsebéből játszott. Angle-shootal is vádolták, de még ki tudja miket trükköznek a partynál.

https://poker-akademia.com/hirek/nemzetkozi_poker_versenyek/wsope_2017_magyar_pokerhaddal_az_overlay_ellen/

Zsolax
Válasz sakkos000 kommentjére
2020. jún. 18. 16:09

Illetve ő volt a legnagyobb támogatója a HUD betiltásának partyn, mikor mindenki erős érveket hozott fel ellene, pont azért, mert így szinte lehetetlen kiszúrni a hasonló botokat, MI-ket, akiket a regek HUD segítségével jeleztek nem 1-2x de nem is 1000-2000x........

Ekkora képmutatást régen hordott még hátán a föld. És akkor még arról nem is beszélve, hogy több ezer követővel rendelkezik és akárhogy nézem ez egy kib@szott reklám ilyen formában. Vagy teszem azt figyelmezteti a csalókat magával a posttal. Nagyon nehéz lett volna ezt kevésbé figyelemfelkeltően intézni.

Élő ügyfélszolgálat