Frici 75% RB-vel számolva 100k-t pluszolt idén, akkor miről is beszélünk?
Ha 2013. december 31-én a valós játék eredménye alapján -130k$-on lesz, viszont RB-vel ezt kiegyenlítve és még ezen felül megmarad neki +180-200k$, akkor szerintem nem fog a kardjába dőlni anyagi problémák miatt. Saját bevallása szerint is RB profi, ezért csinálja, és bőven sikeres benne.
Nem kell túlmisztifikálni.
Ha nem lenne rakeback, akkor meg hatalmas bukó játékos lenne... Szerintem nem itt kezdődik egy pro.
Aki soha nem volt RB-pro, hanem NL10en örvendezett a 3bb/100-nak vagy MTT-ben a 20% ROI-nak, az sose fogja megtudni, hogy ez, hogy működik.
Kedves AlcoholPro, a hsz-edből azt szűrőm le, hogy te RB nélkül vered a limitedet, bármit is tolsz, valamint az idei évben neked is öt számjegyű a profitod USD-ban mérve. Amennyiben mégse, kérlek tartózkódj az olyan jellegű hsz-ektől, hogy megmondod, hogy ki a pro és ki nem.
A pokert profitra jatszak, a tobbi bullshit. Frici nagyon jo jatekos es intelligens. Pont.
Ne feledjuk el h a vilag legmagasabb teten sng-zik...
Ha nem lenne rakeback, akkor meg hatalmas bukó játékos lenne... Szerintem nem itt kezdődik egy pro.
Az a baj hogy micro téten nem ilyen jó a RB :( mert akkor ott is a gyengébb játékosoknak valami vissza jönne hó végén a bukóból sőt akár pici bukót még rendezné is az RB. Lehet több játékos is lenne
Akkor hol kezdődik? Szerinted ő kitől nyer, a kisnyúltól? A pénzt az ellenfeleitől nyeri, felteszem sokszorosát mint Te.
Na kezdődik mér megint.... Nyugodjon meg mindenki, nincsenek anyagi gondjai...