Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Fricirics a világ harmadik SNE-je 2013-ban

AlcoholPro
Válasz BrenDoN kommentjére
2013. nov. 4. 13:33

Frici 75% RB-vel számolva 100k-t pluszolt idén, akkor miről is beszélünk?

Ha nem lenne rakeback, akkor meg hatalmas bukó játékos lenne... Szerintem nem itt kezdődik egy pro.

jak1
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. nov. 4. 13:36

Ha 2013. december 31-én a valós játék eredménye alapján -130k$-on lesz, viszont RB-vel ezt kiegyenlítve és még ezen felül megmarad neki +180-200k$, akkor szerintem nem fog a kardjába dőlni anyagi problémák miatt. Saját bevallása szerint is RB profi, ezért csinálja, és bőven sikeres benne.

Nem kell túlmisztifikálni.

Wildcatfish
Válasz AlcoholPro kommentjére
2013. nov. 4. 13:41

Ha nem lenne rakeback, akkor meg hatalmas bukó játékos lenne... Szerintem nem itt kezdődik egy pro.

Akkor szólj már be valakinek ha jobb az órabéred mint neki . És ilyen hozzászólásokal a 2 honapos regektől lehet rokonszenvet kapsz , de aki kicsit is számít az kb. legyint rajtad még egy arc aki nem rakor le semmit de fikáza a nála jobbakat

BrenDoN
2013. nov. 4. 13:43

Aki soha nem volt RB-pro, hanem NL10en örvendezett a 3bb/100-nak vagy MTT-ben a 20% ROI-nak, az sose fogja megtudni, hogy ez, hogy működik.

Kedves AlcoholPro, a hsz-edből azt szűrőm le, hogy te RB nélkül vered a limitedet, bármit is tolsz, valamint az idei évben neked is öt számjegyű a profitod USD-ban mérve. Amennyiben mégse, kérlek tartózkódj az olyan jellegű hsz-ektől, hogy megmondod, hogy ki a pro és ki nem.

danfiu
2013. nov. 4. 13:46

A pokert profitra jatszak, a tobbi bullshit. Frici nagyon jo jatekos es intelligens. Pont.

Ne feledjuk el h a vilag legmagasabb teten sng-zik...

kertitorp
2013. nov. 4. 13:55

Ezt a véleményt még csiszolgatni kell. Nem bántásból mondom, de fogadd el, hogy nem sokat értesz ebből, de idővel ez bőven megváltozhat.:)

barry23
2013. nov. 4. 14:02

Akkor hol kezdődik? Eddig azt hittem az a pro aki leül kártyajátékot játszani és elnyeri az ellenfelei pénzét. Szerinted ő kitől nyer, a kisnyúltól? A pénzt az ellenfeleitől nyeri, felteszem sokszorosát mint Te. Nem mindegy neked, hogy az elnyert pénzt előbb befizeti a teremnek aztán az meg visszaadja?

szarospatko
Válasz kertitorp kommentjére
2013. nov. 4. 14:02

Az a baj hogy micro téten nem ilyen jó a RB :( mert akkor ott is a gyengébb játékosoknak valami vissza jönne hó végén a bukóból sőt akár pici bukót még rendezné is az RB. Lehet több játékos is lenne

szarospatko
Válasz barry23 kommentjére
2013. nov. 4. 14:07

Akkor hol kezdődik? Szerinted ő kitől nyer, a kisnyúltól? A pénzt az ellenfeleitől nyeri, felteszem sokszorosát mint Te.

Szerintem ez így ebben a formában nem igaz! A pénzt se nem a kisnyúltól se nem az ellenfelektől nyeri, hanem a ps adja neki mivel sokat játszik magas tétes aszatlokon.

redoubtable
2013. nov. 4. 14:11

Na kezdődik mér megint.... Nyugodjon meg mindenki, nincsenek anyagi gondjai...

Élő ügyfélszolgálat