Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Fricirics a világ harmadik SNE-je 2013-ban

Holdenper
Válasz redoubtable kommentjére
2013. nov. 4. 14:23

Kíváncsi lennék hányan lennének innen képesek CSAK -1%-os roit produkálni.
(Ami amúgy simán lehet EV alatt is)

yoofej
Válasz szarospatko kommentjére
2013. nov. 4. 14:24

Szerintem ez így ebben a formában nem igaz! A pénzt se nem a kisnyúltól se nem az ellenfelektől nyeri, hanem a ps adja neki mivel sokat játszik magas tétes aszatlokon.

A PS abbol ad vissza, amit a tobbi (legmagasabb teten jatszo) jatekostol nyer el.

Ugy latom sok embernek fogalma sincs arrol arrol, ahogy a RB mukodik.

Tir-X
2013. nov. 4. 14:25

Mindenki, aki itt azon lovagol, hogy nem ettől pro valaki, javaslom hogy gondolkodjon el azon, ha az általa játszott szintre lemenne játszani frici, akkor vajon mennyire alázná szét a mezőnyt, és verné meg. Fura, hogy egyeseknek magyarázni kell, hogy feljebb mennyivel erősebb a mezőny, és egyre kisebb profit is mekkora teljesítménynek számít :D De hát az irigység csúnya sárdobálást tud szülni, nem igaz? :)

Szerintem ez így ebben a formában nem igaz! A pénzt se nem a kisnyúltól se nem az ellenfelektől nyeri, hanem a ps adja neki mivel sokat játszik magas tétes aszatlokon.

Hsz előtt utánanézhettél volna kicsit, hogy mi a rake, a roi, a rakeback stb...

Ha rakebackkel együtt profitban zár, az azt jelenti, hogy megveri a raket. Tehát az ellenfeleitől pénzt gombol le, veri őket hosszútávon, nyerő az adott játékban.

Ezt az egész csőlátást még úgy sem bírtam szó nélkül hagyni, hogy amúgy nem vagyok a topon, mert megfáztam vagy mi a franc. Kihozzátok belőlem az állatot, ha folytatjátok! :D:P

szarospatko
Válasz yoofej kommentjére
2013. nov. 4. 14:28

Ugy latom sok embernek fogalma sincs arrol arrol, ahogy a RB mukodik.

Felvilágosítanal hogy akkor hogy is működig. köszönöm

trixilw
2013. nov. 4. 14:43

Na ezen is van mit csiszolgatni :)

De csak hogy tisztába tegyem. Ha nem verné a rake-et, nem lenne elég az RB sem. Veri a rake-et, tehát ott, veri a mezőnyt. Ha nem lenne rake, pluszolna.

És nehogy már megint egy szatelit pro-val hasonlítsátok össze fricit. A drága szatelit pro ugyanilyen grafokat produkálna abban a mezőnyben ahol Frici játszik.

Tir-x: amíg megírtam jó lassan mert közben minden mást csináltam, megelőztél. De legalább már csak jelent valamit valakiknek, ha ketten írjuk.

jak1
2013. nov. 4. 14:59

Felvilágosítanal hogy akkor hogy is működig. köszönöm

Először beírtam 4 bekezdést, aztán végülis kitöröltem és inkább a lehető legegyszerűbben írom, példával illusztrálva.

Ha mondjuk valakinek -100 a statisztikai eredménye, viszont ezen felül termelt 300 rake-t, akkor az azt jelenti, hogy 200 profitot termelt a játékával, mivel a rake mindig a nyertes pot-ból kerül levonásra. pont.

szerk.: mondjuk ez így szó-szoros értelmezésben ugye CG-re igaz, de SNG-re is ez a lényeg, annyi, hogy ott előre fizetjük a rake-t.

naggeri
Válasz trixilw kommentjére
2013. nov. 4. 15:01

Na ezen is van mit csiszolgatni :)

De csak hogy tisztába tegyem. Ha nem verné a rake-et, nem lenne elég az RB sem. Veri a rake-et, tehát ott, veri a mezőnyt. Ha nem lenne rake, pluszolna.

És nehogy már megint egy szatelit pro-val hasonlítsátok össze fricit. A drága szatelit pro ugyanilyen grafokat produkálna abban a mezőnyben ahol Frici játszik.

Tir-x: amíg megírtam jó lassan mert közben minden mást csináltam, megelőztél. De legalább már csak jelent valamit valakiknek, ha ketten írjuk.

egyébként miért nem tolja frici is a satokat?
sokkal lightosabb lehet a mezőny

ceewyl
Válasz naggeri kommentjére
2013. nov. 4. 15:06

PS-en nincs is rakeback... :)

birs320
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. nov. 4. 15:50

Ha valaki a terem segítségére szorul ahhoz, hogy nyerni tudjon (rakeback), akkor nem lehet túl jó játékos... Talán jobban meg kellene válogatni az indulólapokat!

SajtiEgon
2013. nov. 4. 16:01

Másról van itt szó: a kereskedelmi gyakorlatban bevált "nagyobb tételben olcsóbb" elvről.

Lássunk egy tényleg egyszerű példát:

Lejátszom 100 db 5,5 dolláros HU SNG-t, ez kerül 550 (500+50) dollárba.
Megnyerek 52 db-ot (tehát 48-at buktam csak), nyereményem 520 dollár - ami összesítve 30 dollár veszteség.
Eddig még tehát az a helyzet, hogy az ellenfeleket verem, de az ellenfeleket plusz a termet nem.

Viszont ha kapok 75% RB-t, akkor az 50 helyett már csak 12,5 dollár fizetek a teremnek tehát a 100 SNG összesen 512,5-be került - azaz 7,5 dollár profitot realizáltam.

Élő ügyfélszolgálat