Gaabeesz
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. nov. 4. 16:02
ha csak az indulólapon múlna.... :D :D
SajtiEgon
Válasz birs320 kommentjére
2013. nov. 4. 16:10
Ha valaki a terem segítségére szorul ahhoz, hogy nyerni tudjon (rakeback), akkor nem lehet túl jó játékos... Talán jobban meg kellene válogatni az indulólapokat!
Ez azért így ebben a formában szvsz egész biztosan nem állja meg a helyét.
Ugyanis ha egy olyan mezőnyben versenyez valaki, ahol a résztvevők felkészültségében viszonylag kicsi a szórás, akkor igenis sokat számít az addicionális költségek nagysága. És innentől kezdve ez már nem a terem "segítsége", hanem jól felfogott érdeke, hogy kevesebb jutalékot kérjen, mert a többel a teljes bizniszt megölheti.
Pat
2013. nov. 4. 16:15
Sajti meg lett trollkodva.:)
trixilw
2013. nov. 4. 16:37
Ha valaki a terem segítségére szorul ahhoz, hogy nyerni tudjon (rakeback), akkor nem lehet túl jó játékos... Talán jobban meg kellene válogatni az indulólapokat!
tudtam én hogy nit vagyok... De azért kösz, hogy szóltál :D
Electrocowboy
2013. nov. 4. 17:23
Néhány hozzászóló figyelmébe ajánlanám ezt a könyvet:
Egyenes út az RB megértéséhez.:p
Palesz76
2013. nov. 4. 17:34
Alapjaiban ez a fél nap alatt 40 hozzászólás arra volt jó , hogy a hülyék trollkodjanak, a regek magyarázkodjanak , a hobbisták meg álmodozzanak Frici elért teljesítményén.
Palesz76
2013. nov. 4. 17:37
Az előző hozzászólásom alapján nem tudom eldönteni , hogy te melyik csoportba tartozol. :)
MerACE
Válasz Palesz76 kommentjére
2013. nov. 4. 17:40
Az előző hozzászólásom alapján nem tudom eldönteni , hogy te melyik csoportba tartozol. :)
Egy trollkodó reg Friciricséhez hasonló teljesítménnyel. :D
Tieru
Válasz MerACE kommentjére
2013. nov. 4. 17:44
Ilyenkor merre vannak az új moderátorok? Meg persze a régiek is.:confused:
Greyboy
Válasz AlcoholPro kommentjére
2013. nov. 4. 17:46
Ha nem lenne rakeback, akkor meg hatalmas bukó játékos lenne... Szerintem nem itt kezdődik egy pro.
Végig sem bírom olvasni a topikot, annyira felidegesített ez a hozzászólás. Nem is tudom, miért reagálok erre, mert látszik, hogy teljesen fogalmatlan vagy. A -1% ROI ezen a szinten zseniális ekkora mennyiség mellett, ezt mindenki tudja, aki kicsit is ért hozzá. De te sajnos ezen szint közelében sem leszel soha, hogy megtudd ezt. Jerk.