Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Future Heroes - elindult a Team Hero előkészítő képzése!

Ibiza
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. júl. 25. 10:53

Igen, ezt belatta Orban miutan kielemezte a mezonyt hand2notetal, azota nem is akarja mar ugy megadoztatni a termeket. Jo meglatas, regie

pilotkex
2020. júl. 25. 12:43

Érzitek ahogy hanyatlik a 'szakma' ugye?
Ezért minden utolsó kivehető apróért le kell már hajolni!
Húzzatok be még pár embert, nem volt elég az eddigi..
Ha szerencsétek van (mint eddig) akkor még 2-3 évig nem kell dolgozni mennetek

regie
2020. júl. 25. 14:14

Semmivel nem nehezebb, mint 6-7 eve volt. A variancia tűnik nagyobbnak sztem!

Zoli82
2020. júl. 25. 14:47

pilotkex, ha az oktatókra gondolsz, akik magasabb téten tolják azoknak nem kell már élete végéig dolgozni, mert akinek van/volt esze a nyereményét okosan befektette :)

kacsa1st
Válasz regie kommentjére
2020. júl. 25. 16:54

valószínűleg a kisebb edge-k miatt (ergo nehezebb)

Tir-X
Válasz regie kommentjére
2020. júl. 25. 18:17

És a nagyobb varianciát mi okozza, ha amúgy minden ugyanolyan nehézségű, mint akkor?

kacsa1st +1, ugyanis ellentmondást írsz. Ha nagyobb a variancia, az a kisebb elérhető edge miatt van.

teki1222
2020. júl. 25. 18:40

Tir-X, szerinted... , a nagyobb variancia amiatt van mert a variancia generátort mindenhol úgy állították be hogy a rake több legyen (lapok ütköztetése, stb) fishek is lassabban bukják el a pénzüket mint régebben és ez mindenki számára jó

Jozsika15
Válasz teki1222 kommentjére
2020. júl. 25. 19:54

Tir-X, szerinted... , a nagyobb variancia amiatt van mert a variancia generátort mindenhol úgy állították be hogy a rake több legyen (lapok ütköztetése, stb) fishek is lassabban bukják el a pénzüket mint régebben és ez mindenki számára jó

magyarul csalik már megint

Tir-X
Válasz teki1222 kommentjére
2020. júl. 26. 3:57

:DDDDDDDDDDDDD
okkkké

regie
Válasz Tir-X kommentjére
2020. júl. 26. 9:42

És a nagyobb varianciát mi okozza, ha amúgy minden ugyanolyan nehézségű, mint akkor?

kacsa1st +1, ugyanis ellentmondást írsz. Ha nagyobb a variancia, az a kisebb elérhető edge miatt van.

HAgy mondjam! En plo-ban szenvedek nagyobb varianciatol. Valszeg nem vagyok eleg jo a műfajban. NLH - Ben semmi különbséget nem találok az elmúlt években. Szerintem semmit nem erősödött a műfaj! Amiért nem játszom az az , h mar hobbista vagyok es kevésbé szeretem, de az is lehet, hogy a programban basztak valamit es csalik a cash game! Ezt nyilvan nem lehet tudni, de a bölcs fórumozók mint te is ezt a dolgot ugy kezelik , hogy kizárt a csalás!

Élő ügyfélszolgálat