Igen, ezt belatta Orban miutan kielemezte a mezonyt hand2notetal, azota nem is akarja mar ugy megadoztatni a termeket. Jo meglatas, regie
Érzitek ahogy hanyatlik a 'szakma' ugye?
Ezért minden utolsó kivehető apróért le kell már hajolni!
Húzzatok be még pár embert, nem volt elég az eddigi..
Ha szerencsétek van (mint eddig) akkor még 2-3 évig nem kell dolgozni mennetek
Semmivel nem nehezebb, mint 6-7 eve volt. A variancia tűnik nagyobbnak sztem!
pilotkex, ha az oktatókra gondolsz, akik magasabb téten tolják azoknak nem kell már élete végéig dolgozni, mert akinek van/volt esze a nyereményét okosan befektette :)
Tir-X, szerinted... , a nagyobb variancia amiatt van mert a variancia generátort mindenhol úgy állították be hogy a rake több legyen (lapok ütköztetése, stb) fishek is lassabban bukják el a pénzüket mint régebben és ez mindenki számára jó
Tir-X, szerinted... , a nagyobb variancia amiatt van mert a variancia generátort mindenhol úgy állították be hogy a rake több legyen (lapok ütköztetése, stb) fishek is lassabban bukják el a pénzüket mint régebben és ez mindenki számára jó
És a nagyobb varianciát mi okozza, ha amúgy minden ugyanolyan nehézségű, mint akkor?
kacsa1st +1, ugyanis ellentmondást írsz. Ha nagyobb a variancia, az a kisebb elérhető edge miatt van.