HAgy mondjam! En plo-ban szenvedek nagyobb varianciatol. Valszeg nem vagyok eleg jo a műfajban. NLH - Ben semmi különbséget nem találok az elmúlt években. Szerintem semmit nem erősödött a műfaj! Amiért nem játszom az az , h mar hobbista vagyok es kevésbé szeretem, de az is lehet, hogy a programban basztak valamit es csalik a cash game! Ezt nyilvan nem lehet tudni, de a bölcs fórumozók mint te is ezt a dolgot ugy kezelik , hogy kizárt a csalás!
amelyik terem eddig bizonyítottan csalt azoknak miért volt érdemes??? hüle kérdés... amúgy meg ha kevesebbszer nyer a jobb játékos azzal tovább marad a pénz a rendszerben, például ezért is
amelyik terem eddig bizonyítottan csalt azoknak miért volt érdemes??? hüle kérdés... amúgy meg ha kevesebbszer nyer a jobb játékos azzal tovább marad a pénz a rendszerben, például ezért is
egy régi terem ahol beépített userek látták a lapod, van róla youtube videó is és akadémia is írt róla anno,ha tájékozatlan vagy akkor ne kommentelj inkább...
egy régi terem ahol beépített userek látták a lapod, van róla youtube videó is és akadémia is írt róla anno,ha tájékozatlan vagy akkor ne kommentelj inkább...
előfordult már hogy csalt egy terem, akkor mi gátolja a többieket? előfordult már hogy pénzt mosott egy terem (fulltilt vagy PS is régebben), akkor mi gátolja a többieket? Kínai appokon is előfordulnak komoly furcsaságok, akkor miért lenne ez másképp a többin? bizonyára a sportfogadásban sincs bunda szerinted..., mert már amikor volt megkapták a büntetést és már elő sem fordulhat... nagyon naiv lehetsz...
bizonyítottan? mint például? erről lemaradtam
:DDDDDDDDDDDDD
okkkké
Miért lenne érdemes csalnia a teremnek?
ultimabet pontosan, persze van pár "igénytelen" aki szerint nem csal mert ő nyer... csak azzal nem számol hogy jóval többet nyerne ha "nem lenne fellocsolva a pálya" és megelégszik azzal ami van