Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Future Heroes - elindult a Team Hero előkészítő képzése!

zo6Hwf
Válasz regie kommentjére
2020. júl. 26. 15:57

HAgy mondjam! En plo-ban szenvedek nagyobb varianciatol. Valszeg nem vagyok eleg jo a műfajban. NLH - Ben semmi különbséget nem találok az elmúlt években. Szerintem semmit nem erősödött a műfaj! Amiért nem játszom az az , h mar hobbista vagyok es kevésbé szeretem, de az is lehet, hogy a programban basztak valamit es csalik a cash game! Ezt nyilvan nem lehet tudni, de a bölcs fórumozók mint te is ezt a dolgot ugy kezelik , hogy kizárt a csalás!

Miért lenne érdemes csalnia a teremnek?

teki1222
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. júl. 26. 16:20

amelyik terem eddig bizonyítottan csalt azoknak miért volt érdemes??? hüle kérdés... amúgy meg ha kevesebbszer nyer a jobb játékos azzal tovább marad a pénz a rendszerben, például ezért is

zo6Hwf
Válasz teki1222 kommentjére
2020. júl. 26. 18:50

amelyik terem eddig bizonyítottan csalt azoknak miért volt érdemes??? hüle kérdés... amúgy meg ha kevesebbszer nyer a jobb játékos azzal tovább marad a pénz a rendszerben, például ezért is

bizonyítottan? mint például? erről lemaradtam

teki1222
2020. júl. 26. 19:25

egy régi terem ahol beépített userek látták a lapod, van róla youtube videó is és akadémia is írt róla anno,ha tájékozatlan vagy akkor ne kommentelj inkább...

zo6Hwf
Válasz teki1222 kommentjére
2020. júl. 26. 19:36

egy régi terem ahol beépített userek látták a lapod, van róla youtube videó is és akadémia is írt róla anno,ha tájékozatlan vagy akkor ne kommentelj inkább...

Én kérek elnézést. akkor már elhiszem hogy csalnak a termek. köszönöm a tájékoztatást.
mocskos csalók! fúj

teki1222
2020. júl. 26. 19:40

előfordult már hogy csalt egy terem, akkor mi gátolja a többieket? előfordult már hogy pénzt mosott egy terem (fulltilt vagy PS is régebben), akkor mi gátolja a többieket? Kínai appokon is előfordulnak komoly furcsaságok, akkor miért lenne ez másképp a többin? bizonyára a sportfogadásban sincs bunda szerinted..., mert már amikor volt megkapták a büntetést és már elő sem fordulhat... nagyon naiv lehetsz...

csiga19794
Válasz zo6Hwf kommentjére
2020. júl. 26. 20:14
csiga19794
Válasz Tir-X kommentjére
2020. júl. 26. 20:15

:DDDDDDDDDDDDD
okkkké

Ettől függetlenül ehhez a hsz-hez csatlakozom:)

regie
Válasz zo6Hwf kommentjére
2020. júl. 26. 20:18

Miért lenne érdemes csalnia a teremnek?

Semmi!

Egyébként régebben is csalt. Első befizetés utan regen szerencsésebb volt a jatekos , mint utana, azert, hogy függő legyen es befektessen kesobb is.

teki1222
2020. júl. 26. 20:45

ultimabet pontosan, persze van pár "igénytelen" aki szerint nem csal mert ő nyer... csak azzal nem számol hogy jóval többet nyerne ha "nem lenne fellocsolva a pálya" és megelégszik azzal ami van

Élő ügyfélszolgálat