Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Future Heroes - elindult a Team Hero előkészítő képzése!

zo6Hwf
Válasz teki1222 kommentjére
2020. júl. 26. 20:47

előfordult már hogy csalt egy terem, akkor mi gátolja a többieket? előfordult már hogy pénzt mosott egy terem (fulltilt vagy PS is régebben), akkor mi gátolja a többieket? Kínai appokon is előfordulnak komoly furcsaságok, akkor miért lenne ez másképp a többin? bizonyára a sportfogadásban sincs bunda szerinted..., mert már amikor volt megkapták a büntetést és már elő sem fordulhat... nagyon naiv lehetsz...

Nem kell meggyőzni már. csalnak a termek tudom. oké. veled vagyok. írok is a stars supportnak, hogy tudok mindent.
tegnap láttam nyerni egy fisht 62o-al KK ellen pre pushban. szóval igaz.

szerinted magyarul vagy angolul írjam, melyikre reagálnak hamarabb?

csiga19794
2020. júl. 26. 20:55

ultimabet pontosan, persze van pár "igénytelen" aki szerint nem csal mert ő nyer... csak azzal nem számol hogy jóval többet nyerne ha "nem lenne fellocsolva a pálya" és megelégszik azzal ami van

Mondanál példát a csalásra? Hogy csinálják?

kry
2020. júl. 26. 21:26

ultimabet pontosan, persze van pár "igénytelen" aki szerint nem csal mert ő nyer... csak azzal nem számol hogy jóval többet nyerne ha "nem lenne fellocsolva a pálya" és megelégszik azzal ami van

Alen Bicskei már lerántotta a leplet a pokerstarsról:

Ezen röhög a Póker játékosok csoport, avagy Alen jön és állít a nicken

Lefty Gekko
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. júl. 26. 21:50

Redzsi te éles vagy, mint egy Gilette penge, kéne kamatoztatni a tudásod...

regie
2020. júl. 27. 8:11

En 600-ig is elmentem önerőből 2 ev alatt . Ebből eltem ne haragudj.
Egyébként jelentkeztem team heroba . Nem szeretnek !

miert kell bántani? Nem tudom mi rosszat irtam!

a hülye elemzési ötletem a másik postban? Próbáltam rávezetni gondolkodásra , de hülyén csináltam.

banoster
2020. júl. 27. 10:02

Mindenkit megnyugtatok, szoros kapcsolatban állunk Bicskeivel, ha a nyerő kalapba szeretnétek kerülni, írjatok a supportnak, és Alen intézkedik.

regie
2020. júl. 27. 10:26

Te is engem bántasz? Egyébként létezik nyerő kalap, de en abban soha nem voltam. Az a baja a pokeres rendszernek, hogy valótlant állítanak es ennek köszönhetően a winrate is romlik, de elgondolkodnek rajta, hogy banoster mit tett le a poker asztalra, ha mar engem bantotok, mert lehet tudatlan!

ezt a bicskei dolgot csak most olvasom! Tényleg röhej , de itt hagyom amit irtam , ne haragudjatok, ne vagyetek tolakodásnak !

banoster
2020. júl. 27. 10:38

Senki nem akar bántani regie. Nem értünk egyet veled ebben, lehet, h kicsit ironizáltunk, de nem a személyedet bántjuk. Már az ősidőkben is ment ez a csalik a site dolog, pedig akkor aztán hatalmas winrate-eket el lehetett érni, rendszerint a vesztők keresték ebben a saját kudarcuk okát. Ma már nehezebb a mezőny, sokkal több munka kell a nyerő játékhoz, de aki tehetséges és dolgozik, szépen tud nyerni. Én nl100-on vagyok egyébként, és nem panaszkodom, sőt, vmikor az ősz második felében, év vége felé szeretném meglőni a 200-at.

regie
2020. júl. 27. 10:48

En is nyerő vagyok idén, bar nagyon kicsi. 10 dollar kezdtem brm-el es szaton bejutottam 100 200 dolláros versenyre is, es voltam 1000 dollar br felett is, de nem tartottam a brm-et ott, illetve volt egy hatalmas down swing, egy napos, ahol nem tudtam abbahagyni a jatekot es 6+ Holdemben elment 15bi 250 Kínain. Ha az nincs gond nem lenne, de most varhatom a fizut meloval , hogy ujra kezdjem.

Élő ügyfélszolgálat