Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Galfond megnyerte a VeniVidi1993 elleni PLO challenge-et

Pokeradmin
2020. ápr. 14. 14:08

Galfond megnyerte a VeniVidi1993 elleni PLO challenge-et

Tovább a cikkre

1LaszloBujtas1
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. ápr. 14. 14:48

hol vagy danfiu ? mi történt ? az öreg mégis kifújta a solveres nagymenő orrát ? :D

danfiu
2020. ápr. 14. 18:45

Hat kifujasnak nem lehet nevezni. En meg mindig Venire tennek. Amugy meg, nem tudhatjuk h Galfond a majdnem 1 honapos idoszakban mit csinalt...Az en velemenyem h 1 hetet pihent es 2.5 hetet kepezte magat.

Azt tudni kell h kb 1 honapja integralta a runitonce a plo vision nevezetu gyakorlo progit, ami nem mellesleg HU-ra is van+Galfondnak rengeteg HU kanadai spanja van, akik top HU jatekosok+twitteren elismerte h Elliot Roe mentalisan coacholta.

Szoval szerintem nem volt itt semmi erenge atallitas, csak szimplan kijavitotta a hibait+solverezett meg kicsit jol futott.

Monopoly Live
2020. ápr. 14. 18:59

Állítása szerint pont a szünet előtti játékába próbálta integrálni az újonnan tanult solveres dolgokat.
És mivel az nem volt túl sikeres a szünet után visszatért teljesen a saját gondolat menete által diktált játékra.

Fisreg
2020. ápr. 14. 20:05

értem én hogy nem volt kamu... de a befizetést ide inkább meghagynám másoknak. Ennyit reklámjáról. (Remélem a továbbiakban jól levágják!)

danfiu
Válasz Monopoly Live kommentjére
2020. ápr. 14. 20:18

Állítása szerint pont a szünet előtti játékába próbálta integrálni az újonnan tanult solveres dolgokat.
És mivel az nem volt túl sikeres a szünet után visszatért teljesen a saját gondolat menete által diktált játékra.

Source pls. Amugy valami olyan remlik h egyik Joeys podcastban hallottam h valami 35 orat solverezett challenge elott, de ez is olyan h azt mond amit akar.

Amugy hidd el, mivel nekem is hasonlo leakjeim voltak mint neki a challenge elso reszeben, h ezt solveres magyarazat nelkul nem lehet orvosolni. Ha nem solverezett a szunetben, akkor tuti volt aki segitett neki elmagyarazni, de kizartnak tartom h a 3 hetes szunetben csak gondolkodott:D

Totyapoker
2020. ápr. 14. 20:26

vagy csak nem abc pokeres boomhunter hanem tényleg érti a pokert és simán alap tudással megfordította és megverte a vége felé komoly tilteket bemutató Venividit... ez a fordítás szerintem is inkább színház volt mint reális dolog

Totyapoker
2020. ápr. 14. 20:30

megjegyzem az ilyen csellendzseknek akkor lenne értelme reklám szinten ha bárki kihívhatná, például én kihívom kisebb tétes PLO-n HUn és mondjuk ha nyer akkor ügyes volt, ha nyerek akkor kapok 200K-t és akkor be lehetne bizonyítani hogy HSen nem túlzottan a tudás ami dönt, sokkal inkább a mentális és az anyagi(bankroll) állapot....

daniboy
2020. ápr. 14. 22:26

én kihívom kisebb tétes PLO-n HUn és mondjuk ha nyer akkor ügyes volt, ha nyerek akkor kapok 200K-t

még a hülyének is megérné... az hogy mit bizonyítana abba már bele se mennék :D

Monopoly Live
Válasz danfiu kommentjére
2020. ápr. 14. 23:54

Source pls. Amugy valami olyan remlik h egyik Joeys podcastban hallottam h valami 35 orat solverezett challenge elott, de ez is olyan h azt mond amit akar.

Amugy hidd el, mivel nekem is hasonlo leakjeim voltak mint neki a challenge elso reszeben, h ezt solveres magyarazat nelkul nem lehet orvosolni. Ha nem solverezett a szunetben, akkor tuti volt aki segitett neki elmagyarazni, de kizartnak tartom h a 3 hetes szunetben csak gondolkodott:D

Ja könnyen lehet. Sajnos forrást nem tudok adni mert túl sok idő lenne megtalálni az biztos, hogy az egyik sessiön utána mondta.

Élő ügyfélszolgálat