Szerintem becsülettel tűrte. Válaszolt, érvelt folyamatosan emlékeim szerint sértések nélkül miközben letolvajozták, f..aszkalapoztàk stb.,stb. Sajnos most át fog menni ez a topik a gizda leölésébe ès ugyanolyan személyes meghurcolás lesz,mint fordítva. Reméljük gyorsan levonja a kpnklúziót és nem akarja megmagyarázni megint,hogy mindenki idióta. Kellenek a jó blogok. Szívesen olvasnék tőle értelmes dolgokról.
Én póker mellett, szerettem volna olvasni, hogy választékosabban ki tudjam fejezni magam sok téren. Én olvasgattam a hozzászólásait. Gondoltam, fúh de sokat ír a srác, na ettől lesz mit tanulni:) Ilyen 20 hozzászólását olvastam el, borzasztó. Nem tudom, hogy mi a baja. Honnan a ****ból van ennyi ideje? Meddig írogathatja meg alakítgathatja napi szinten órákon át. Már nem bírok elolvasni 1-et sem. Az első 3 mondat után így lederogál az agyam ****. Látom, hogy nem csak én vagyok így vele, de a Csillag születik -be is kellett egy Puzsér Róbert. Vagy Megasztár, mit tudom én. Szerintem azért van rá szükség, mert ha nem tudjuk meg mi a rossz tartalom, akkor ugye jó sem lesz. Most így tökéletes az Akadémia. Abba bele se gondoltok, hogy neki ebben mennyi munkája van? Tényleg egy külön címlapot kapott, hogy most legyen tiltva vagy ne. Miért nem csináltok róla is egy podcastet, hogy kifaggassátok, hogy miért teszi ezt? Ha minden fishben ekkora kitartás lenne mint ebben a srácban, így blog írás meg hozzászólás szempontjából, akkor nem lenne fish. Szerintem ő a blogolásban meg a hozzászólásokban akkora elmebeteg mint pókerben isildur. Mindig minden hozzászólására megkapja a pofonokat, mindenki savazza, erre ő akkor 2x annyit ír :D Feláll és ír. Nem tudjátok elnyomni semmivel. Podcastot a gyereknek!
Nyilvan ha ez a tema mondjuk 10 eve jon fel, teljesen mas lett volna az eredmeny. Valszeg akkor fel sem jon ez temanak, mert Zsipali, Titcar, R1per, Thaifold Joe, Zoleee, V.Peti, Littlemage szintu szakmai, minosegi irasok es blogok mellett a nagy online pokerboom idejen, egyszeruen nem kapott volna figyelmet.
Azota a kozosseg jo resze mar gondolom nem is pokerrel foglalkozik, a masik resze pedig olyan szinten van, hogy mar kisebb, szakmai korben eri meg a pokerrol beszelnie.
Ugyh nekunk a bohoc maradt... Szakmaiatlan, nem is minosegi, viszont a cirkusz megvan. Gaz, nem gaz de ahogy a blogban is irta valaki, a kommentjeit kihagyva teljesen elvezheto ami korulotte zajlik. Ugy tekintek ra mint egyfajta felsz*pora.
Én póker mellett, szerettem volna olvasni, hogy választékosabban ki tudjam fejezni magam sok téren. Én olvasgattam a hozzászólásait. Gondoltam, fúh de sokat ír a srác, na ettől lesz mit tanulni:) Ilyen 20 hozzászólását olvastam el, borzasztó. Nem tudom, hogy mi a baja. Honnan a ****ból van ennyi ideje? Meddig írogathatja meg alakítgathatja napi szinten órákon át. Már nem bírok elolvasni 1-et sem. Az első 3 mondat után így lederogál az agyam ****. Látom, hogy nem csak én vagyok így vele, de a Csillag születik -be is kellett egy Puzsér Róbert. Vagy Megasztár, mit tudom én. Szerintem azért van rá szükség, mert ha nem tudjuk meg mi a rossz tartalom, akkor ugye jó sem lesz. Most így tökéletes az Akadémia. Abba bele se gondoltok, hogy neki ebben mennyi munkája van? Tényleg egy külön címlapot kapott, hogy most legyen tiltva vagy ne. Miért nem csináltok róla is egy podcastet, hogy kifaggassátok, hogy miért teszi ezt? Ha minden fishben ekkora kitartás lenne mint ebben a srácban, így blog írás meg hozzászólás szempontjából, akkor nem lenne fish. Szerintem ő a blogolásban meg a hozzászólásokban akkora elmebeteg mint pókerben isildur. Mindig minden hozzászólására megkapja a pofonokat, mindenki savazza, erre ő akkor 2x annyit ír :D Feláll és ír. Nem tudjátok elnyomni semmivel. Podcastot a gyereknek!
:D:D a számok magukért beszélnek és engem támasztanak alá. Vocal minority hangot ad neki h mennyire hülyeség minden amit mondok és csinálok miközben ez az olvasók 10-20%-át teszi ki. Nézd meg a szavazást és beszéljenek a számok.
Kajak ez mar atmegy kabareba
Érdekelt hogy, hol neveztem bárkit tolvajnak. Rákerestem ctrl+f-el már a "tolv" kifejezésre se adott ki semmit. Csak, hogy egy gyors fact check-et ide berakjak. Fárasztó amikor olyanokat adnak a szádba amit sose mondtál, és közbe beszólnak ha hosszasan taglalsz dolgokat, mert mondjuk idézetekkel támasztod alá, hogy tényszerű maradj.
Na nem írkálok többet mert a végén még erre is megkapom, hogy széttrollkodom.
Amúgy direkt nem szoktam sok topikhoz írni pont ezért. Több időm van erre mint másnak, tehát rögtön ezért is feketeseggű leszek XD Semmisejósohasenem
Érdekelt hogy, hol neveztem bárkit tolvajnak. Rákerestem ctrl+f-el már a "tolv" kifejezésre se adott ki semmit. Csak, hogy egy gyors fact check-et ide berakjak. Fárasztó amikor olyanokat adnak a szádba amit sose mondtál, és közbe beszólnak ha hosszasan taglalsz dolgokat, mert mondjuk idézetekkel támasztod alá, hogy tényszerű maradj.
pedig ott van az, csak nem ezt a szót használtad. vagy talán nem ezt a nyelvet...? ki tudja? olvasd csak újra az egészet!
"lopás (főnév)
1. az a cselekvés, amikor valaki titokban, engedély nélkül elveszi valaki másnak a tulajdonát."
"tolvaj (főnév)
1. valaki, aki (általában titokban) engedély nélkül elveszi másnak a tulajdonát, vagyis lop."
Mi ezen a ferdites? Ha azt mondom, hogy Gyurcsany Viktor lopott penzbol el, akkor azzal nem tolvajoztam le ot, es aki azt allitja, az ferdit?