Felhozta problemakent, hogy milyen zavaro h ha o hunglishul ir oldalakat, rohadt sok ember ignoralja, es igy nem lehet komoly eszmecseret folytatni. Kivancsi voltam, ha en irok nem magyarul egy kisregenyt reagal-e. Oszinten szolva, pontosan erre szamitottam.
Igen a kommunikacioban ezert fontos, hogy a hallgatosag szamara ertheto, es befogadhato legyen. Erre akartam ezzel ravilagitani. Egy tomor, jol megfogalmazott, szakszavakat helyesen hasznalo blog szerintem ezert celravezetobb.
Túl nagy mértékű a kreténség h reagáljak meg úgyse azt keresik az íróik h reagáljak rájuk szal. Eléggé off vagyok innentől a számok meg magukért beszélnek.
Unom kijavítgatni a hamis állításokat "minden topikba megjelent" (kettőbe 2 hónap alatt...100ból?)
Vagy azt elmagyarázni hogy mi a különbség full idegen nyelven íródott és hunglish használó cucc között.
Értékelem az értelmes hozzászólást, és mondom a foganatja az lesz ennek, hogy helyesírás ellenörző lesz a dolgon. Hunglish marad.
Igen, te így írnád a blogodat. De vajon ő így szeretné-e írni a sajátját?... :) Hogy neked maradéktalanul megfeleljen? ;)
Túl nagy mértékű a kreténség h reagáljak meg úgyse azt keresik az íróik h reagáljak rájuk szal. Eléggé off vagyok innentől a számok meg magukért beszélnek.
Unom kijavítgatni a hamis állításokat "minden topikba megjelent" (kettőbe 2 hónap alatt...100ból?)
Vagy azt elmagyarázni hogy mi a különbség full idegen nyelven íródott és hunglish használó cucc között.
Értékelem az értelmes hozzászólást, és mondom a foganatja az lesz ennek, hogy helyesírás ellenörző lesz a dolgon. Hunglish marad.
Ez okes, csak akkor nem kell haborogni, ha a tarsasag egy resze ignoralja a kommentjeit.
El vagy tévedve, ha azt hiszed bárki érdekeit figyelembe akarom venni, vagy annak meg akarok felelni amikor írom a blogomat. Ezért is esik olyan nehezemre azt is beadni magamnak, hogy spell check legyen rendesen a dolgon. Én nem szólítok meg senkit az írásommal. Amikor ő kérdez valamit tőlem nyilvánvalóan gugli translates random nyelven avval mit kellene kezdeni? Hozzám címez olyan nyelven amit nem értek és ezt tudja. Ráadásul ne adjuk már elő h nem értjük az angolt. Amikor csekkelünk foldolunk meg rézelünk. Vagy ez is hunglish?
Evvel a nagy probléma az, hogy akik ignorálják a kommentjeimet azok jönnek kommentelni, hogy interaktoljanak XD
Az állításod helyénvaló lenne szerintem ha azt mondanád "oké akko rnem kell háborogni ha ignorálják a blogját" Totál egyetértek.
Mind1. Irtam egy csomot de kitoroltem. Nem haborgok. Megallapitottam. Nem tudom egy írásos történetbe hol lehet háborgást belelátni. Megjegyeztem a tényeken különösebb háborgás nélkül.
szia, nem lehet, hogy az a baj, hogy nehezen értenek meg téged meg az emberek, mert túl sok idegen kifejezést használsz, meg egész rossz a helyesírásod? Meg pl. megfigyeltem, hogy az "ezzel" szó helyett mindig azt írod, hogy "evvel", nem gondolod, hogy könnyebben megértenénk, ha rendes magyar szavakat használnál jó helyesírással? Ne vedd támadásnak, csak segíteni szeretnék.
Szerintem meg szinte mindegy, hogy ki - mennyire ír helyesen itt, ez nem egy nyelvművelő fórum és ezer oka lehet annak hogy miért téveszt valaki. Amíg érthető amit ír addig semmi jelentősége.
Manapság már úgyis a rövidítések és a nyelvi igénytelenség illetve "alultápláltság" korát éljük, miért pont ez a fórum lenne kivétel?
Manapság már úgyis a rövidítések és a nyelvi igénytelenség illetve "alultápláltság" korát éljük, miért pont ez a fórum lenne kivétel?